-->

About Me |Rin Hijabist|

Salam and hi everybody.

Actually, this is my new blog. Blog lama telah delete setahun lalu. Biasalah blog dulu-dulu sebelum kahwin dan i pun dah lupa kenapa delete semua. Maybe sibuk bekerja dan blog berhabuk lama sangat tak manage.  By the way, Alhamdulillah. Sekarang i dah buat new blog yang i rasa sangat happy because i i'm going to have more blogger friends.  So korang, jomlah kawan dengan aku ni. Hihihih. Sedih ayat tu..

Image may contain: 1 person, smiling

Okey. For intro, aku adalah graduan dari Universiti Teknologi Mara, UITM Jengka, dan UITM Seri Iskandar Perak, dari bidang Pengurusan Pejabat (Office system management) , Bachelor Degree Business Administration.  As usual well, study last minute itu normal.

After graduate, saya bekerja di sebuah Bank Malayan,. opps. Tiger bank iaitu Maybank Berhad as a Consumer Sales Executive (1 year), then sebuah Agensi Maybank iaitu UTS Marketing solution Sdn Bhd sebagai Telemarketing Executive and Team Leader (almost 2 year).  Means that I seorang office person but started in banking and sales line for almost 3 years.  Okey. What else you wanna know?
Ohh, of course la status sudahhhhhhhhhh..married.  Puan-puan yang cantik-cantik gojes tau. Kadang-kadang jadi makcik bawang. Tapi makcik bawang yang baik-baik ye.  I suka gosip tapi tak suka amik port hal orang. uhuhu.

Then now, saya seorang yang full time blogger, designer, writer, artist. Okey.  Jadi, sepanjang aku bersama blog ni, insyallah aku akan share sebanyak-banyaknya info untuk korang semua dan memanfaatkan semua orang.  Insyallah.

Rerajinkan tangan untuk komen , follow dan like Rin Hijabist ya. Korang takkan pernah kecewa sebab aku akan sentiasa reply untuk korang.  Itu jaminan nya. Sebab kalau boleh aku nak kita jadi geng-geng blogger k. Sebab boleh la share-share idea di samping ramai kawan-kawan.  

Itu saja untuk kali ni. Apa-apa u all boleh tinggal pesanan kat komen atau chat box dalam blog ni ye :) yang blogwalking tu dijamin akan diblogwalking dan follow balik :) .

Salam.

Terima kasih all.
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...