-->

Blogger

Aku seorang blogger.  Itu semua orang boleh jadi. Tambah-tambah anda semua yang memang minat berblogging, menulis, mengupdate entry itu ini.  Persoalannya, bila anda semua blogging? Korang semua ada masa ker nak tulis blog? Nak blogwalking dan sebagainya?


Macam Rin, memang takde masa langsung.  Rin dulu-dulu tulis blog time belajar kat uitm je. Lepas tu , Rin silap pergi delete blog tu. Sayang betul. Tapi never mind! Hidup masih muda! Kita harus teruskan. Yeah! Korang pun boleh bayangkan macam mana rasanya delete blog kesayangan. Tapi sedihnya lepas 3 bulan tak sempat Rin nak undelete blog tu, maka Blog tu dah terhilang buat selamanya. 
Hasil carian imej untuk emotion sedoih

Takpe. Its okey, So now. ini blog baru Rin Okey!  So, Rin pun dah hilang kawan-kawan blogger yang dulu. Jadi Rin harap dapat kawan-kawan baru. Korang please la kawan ngan blog rin sekali k. hahaha. Macam sedih bunyinya.  Orite. Sekarang ni, Rin ada masa sikit nak blogging sini, since dah 3 tahun rasanya tak blogging. humaigod, rasa nak blogging macam dulu-dulu balik.  Kengkawan semua, marilah kita kenal-kenalan yaaaaa.  Takde ke orang nak mengomen kat blog aku ni :D Ohh tuhan..
Hasil carian imej untuk emotion sedoih

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...