-->

DEKAN ALWAYS DEKAN

Hi alls. Since my previous blog memang dah takde .  So, Rin akan coretkan semula segala kisah-kisah Rin dulu. Bermula dari Rin kecil sampai la sekarang. haha. Macam banyak pula bunyinya. But, as a blogger. I am okey to do that. Sebabnya.. kalau kata suatu hari nanti Rin hilang ingatan atau apa-apa.,kat sini la Rin boleh kenal dan ingat balik kisah Rin. Jangan ketawa k. Ini serius :)

Okey. Now, we're going to Dekan Story. Since Diploma, degree, Dekan tu selalu dalam tangan. Dean list. Maksudnya pointer 3.5 and above. 

So, Rin flashback balik gambar-gambar dulu. Ini masa Rin study kat UITM Jengka Pahang :)

Course Pengurusan Pejabat. Orang panggil course OM (office management).  OM ni selalu pi kelas mekap-mekap, cantik-cantik, ada yang sampai berbulu mata palsu tau! itu lumrah. Dorang ni tau nak meragam je. Rin ni setakat kasut tinggi, tudung fesyen-fesyen je. Itu je.

Ini adalah Kad Matrik Rin dulu.

No automatic alt text available.No automatic alt text available.No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

yang tulis Rugged tu adalah company Rin yang time assignment. kitorang create company nama Rugged Shoes :)

No automatic alt text available.

Image may contain: 3 people

yang kiri sekali yang tembam tu adalah aku, maizatul dan kanan tu, fazira. We all satu kelas.

alamak. jangan tengok muka Rin lama-lama. Dulu memang camtu, tembam.

So dinner malam ni sangat best.. tak dapat dilupakan :) rasa nak kembali ke zaman uitm jengka dulu balik. Tapi nak reunionlah! nak jumpa semua balik. Kalaulah korang-korang terbaca, contactla aku ye :)


Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...