-->

Komen Entry ni dapat $$$

Hi..salam olls.

As u all know, sebenarnya ni blog baru Rin baru buat :D Alahai. Rin just nak minta kawan-kawan blogger tolong tolong tolong rin.. Tolong bagi pendapat tentang apa yang Rin tanya ni.
Korang boleh jawab di komen entry ni. Atau di Shoutbox.  And Rin akan bagi saguhati untuk korang dalam bentuk $$$ serta buatkan list blog korang dalam blog Rin ni. Biasalah Rin ni newbie :D

Okey. Apa pendapat korang dengan blog Rin yang baru nak mula buat ni? Ok ker warna blog ni? dengan susunan layout dia?

Haa.tu je soalannya. senang je kan.. Jawab di komen dan kemudian Follow Rin.  Rin akan ambil pendapat korang untuk belajar pasal blog. Dan nanti Rin akan letakkan Blog korang dalam list blog Rin.  Thankyou sayang-sayang semua. 
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...