-->

Komen Entry ni dapat $$$

Hi..salam olls.

As u all know, sebenarnya ni blog baru Rin baru buat :D Alahai. Rin just nak minta kawan-kawan blogger tolong tolong tolong rin.. Tolong bagi pendapat tentang apa yang Rin tanya ni.
Korang boleh jawab di komen entry ni. Atau di Shoutbox.  And Rin akan bagi saguhati untuk korang dalam bentuk $$$ serta buatkan list blog korang dalam blog Rin ni. Biasalah Rin ni newbie :D

Okey. Apa pendapat korang dengan blog Rin yang baru nak mula buat ni? Ok ker warna blog ni? dengan susunan layout dia?

Haa.tu je soalannya. senang je kan.. Jawab di komen dan kemudian Follow Rin.  Rin akan ambil pendapat korang untuk belajar pasal blog. Dan nanti Rin akan letakkan Blog korang dalam list blog Rin.  Thankyou sayang-sayang semua. 

4 ulasan:

Noor Azlan berkata...

Newbie ye? Hihi... Ni newbie dah advance ni... jap saya kena jalan2 dalam blog ni dulu baru komen jujur ye...

Noor Azlan berkata...

1. Warna pink sudah sinonim dengan wanita, jadi tiada masalah...
2. Entri lebih baik jika ada breaker, supaya memaksimumkan post pada Home Page agar lebih tersusun dan fungsi Read More akan wujud.
3. Tetapkan teks pada satu ketetapan sahaja sama ada teks centre di tengah, ke kanan sahaja atau justify agar lebih seragam...
4. Saya lebih suka popular post pada sebelah kanan page berbanding di bawah post.
5. Boleh pasang linkwithin untuk related post supaya menambahkan engagement pada masa akan datang....

Rasa banyak lak komen... jangan marah ye... hihi...

✿Cik Cappuccino Latte ✿ berkata...

CCL baru follow blog ni . Bagi CCL blog sis menarik,sedap mata memandang.susunan & logout pun ok . Blog pun loadingnya cepat . Entri pun menarik

✿Cik Cappuccino Latte ✿ berkata...

CCL baru follow blog ni . Bagi CCL blog sis menarik,sedap mata memandang.susunan & logout pun ok . Blog pun loadingnya cepat . Entri pun menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...