-->

TIPS MEMILIH BEKAS SANDWICH YANG BERKUALITI


Kalau u olls beli sandwich dekat mana2 kedai atau tempat pun, bukan sandwich je yg kena tengok tau!  bekas sandwich pun kena tengok. 

Eh kenapa pulak? bukan kita nak makan bekas sandwich, kita nak makan sandwich je! 

YA Betul. Tapi... u olls nak ke makan sandwich yang dimasuki habuk? yang kemek2 sebab kucing atau burung duduk atasnya digerai terbuka? ataupun yang lembik dipicit2?
IIEWWW TAKNAKKAN!


Haa. sebab tu bekas sandwich pun penting. kita tak tahu apa terjadi setelah sandwich dimasukkan di bekas. Jadi,lebih selamat kalau u olls beli sandwich yg guna bekas mcm Ashrin guna ni.





1. KERAS TAK LEMBIK

Kalau bekas keras, bentuk sandwich pun maintain cantik. kalau plastik lembik tu, dengan sandwich2 bertukar jadi kuih apom kalau ditindih2 dgn sandwich yg lain. bekas keras ni,kalau sandwich jatuh atau baling pun,tetap ada bentuk sandwich terjaga.

2. KEDAP UDARA


Bekas kedap udara baik untuk makanan sebab makanan tak tercemar.Jadi,bakteria pun takkan masuk dlm makanan. so,makanan akan tahan lama. Macam tu jugak dengan sandwich.  Sebab tu ramai terkejut kenapa #ashrinsandwich tahan 2 hari?! sedap pulak tu.


3. PLASTIK KERAS

Bekas plastik keras macam gmbr ni sgt bagus sebab memudahkan u olls nak tengok, saiz roti,inti dan keadaan sandwich. Ada org yang guna bekas kotak. Utk sandwich boxes mmg kita guna kotak sbb kita boleh alas dgn foodpaper kat bawah supaya xbasah dgn inti.. tapi untuk single sandwich yg satu2 ni, klau guna kotak,kotak akan cpt basah dgn inti.Nt jadi lembik kotak tu. Customer pun xselesa sbb dapat kotak yg basah.



#ashrinfood

Ada byk lagi tips, nanti Ashrin akan sambung lg. Sambil2 u olls menggodek gambar bekas sandwich ni, u olls boleh tengok gambar2 single sandwich kami yg telah guna bekas ni. 100% berpuas hati terutamanya client hospital,stesen minyak,kiosk n customer. 


=============

Nak borong single sandwich Harga Borong, wassap 0124746867

=============
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...