-->

CETUSAN JUS AIMRA'A WANITA

Siapa sangka daripada mempunyai pelbagai masalah wanita, kini tiada lagi dengan hanya mengambil 12 herba termasuk makanan sunnah Nabi SAW. Seperti anda ketahui, banyak masalah dalaman dan luaran wanita boleh hadir secara langsung dan tidak langsung tanpa kita sedari. Masalah keputihan, angin badan, lemah sendi tulang, pendarahan yang melampau setiap kali haid dan bersetubuh serta pelbagai lagi masalah kesihatan dalaman wanita terbukti berkesan. Namun bukan sahaja masalah dalaman tetapi jerawat, jeragat, kulit kering dan kusam, bintik hitam dan putih kini tiada lagi. Menyedari hal ini, Jus Aimra’a yang mengandungi 12 herba terpilih dan makananan sunnah Nabi telah diformulasikan bagi mengatasi kesemua masalah tersebut.

Founder Jus Aimra’a, Zushazrina Zulkifli telah membukti bahawa masalah dalaman wanita yang telah dihadapi sebelum dan selepas kahwin telah dapat diatasi sepenuhnya selepas mengamalkan makanan sunnah yang mengandungi habbastussauda, kurma, madu dan pelbagai herba yang sesuai untuk kaum wanita seperti peuraria mirifica, dong quai, dandelion, delima dan pelbagai lagi didalam Jus Aimra’a. Masalah pendarahan yang selalu terjadi sudah tiada lagi. Cuba anda bayangkan, beribu-ribu masalah wanita dalam dunia ni, dan satu ini berlaku, dimana masalah haid yang terlalu berpanjangan selama 3 minggu sebulan. Masalah ini telah dihadapi sudah beberapa tahun lamanya dalam anggaran 3 tahun lalu. Beliau telah mendapatkan rawatan doktor pakar wanita dan tiada apa-apa masalah yang dihadapinya, malah beliau juga disahkan tiada fibroid, cyst dan ketumbuhan. Apa yang boleh diperkatakan ialah ini semua adalah masalah hormon sahaja. Dengan pengambilan Jus Aimra’a, kini masalah ini 100% sudah berjaya diatasi. Masalah dalam seperti keputihan, lendir, bau tidak menyenangkan, jerawat, luka-luka dalaman semuanya berkesan.

Anda tidak perlu bersusah payah membeli produk mahal yang belum pasti kandungan dan keberkesanannya, Jus Aimra’a tidak mempunyai segala bahan kimia atau bahan larangan, tiada pewarna dan perasa yang ditambah serta tiada pengawet. Jadi, apa yang ada? 100% ialah campuran madu dan kurma yang memberi rasa, Delima, Pueraria Mirifica, Ginseng, Acai Berry, Dong Quai, Kunyit, Habbatussauda, Dandelion, Apple Fruit Juice dan Kacip Fatimah. Kesemua herba terpilih ini sangat bagus dan memberi kesan yang 100% selamat pada dalaman dan luaran tubuh badan wanita. Tak perlu nak ambil banyak pil-pil atau ubat-ubatan yang sah-sah ada campur kimia, Hanya consume jus aimraa sehari 2 sudu sudah cukup untuk sihat cergas tanpa penyakit dan cantik berseri-seri seperti anda idamkan.

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...