-->

Sakit Dan Berdarah Ketika Bersama Suami

Pernah tak RASA SAKIT KETIKA EHEM BERSAMA SUAMI?

Tambah-tambah tiba-tiba berdarah pulak!😭
Tapi bukan datang bulan😥😱
Pendarahan dalaman mungkin?

.


Pergi Klinik nak kena buat test itulah inilah.

Padahal last2 jawapan doktor sama je "sebab kering & air tak banyak. Normallah jadi pendarahan". Bengang kan? 😡
.
KISAH BENAR YANG SERAM 
.


"Dekat setahun dah macam ni tau. Sampai fobia nak bersama suami. Suami lagilah takut, takut tengok darah kita. Tiap kali ehem je bdarah pula. Nak cek doktor pun malu sgt, alih2 doktor cakap sebab kering dan x byk air, ada doktor yg ckp tanda barah cerviks tpi xde solution melainkan jaga elok2, makan yg elok2. Takkan nak jadi mcm ni selamanya! Silap2 nanti suami cari lain. Selepas setahun berlalu, sy telah amalkan Jus Aimra'a. Hanya seminggu sahaja minum, bila ehem ngn husben, pelik sangat sebab TAKDA LANGSUNG DARAH LAGI, asik lembab dan sedap aje. masalahnya Kita ni pula yang lebih bertenaga dan tak yah cakaplah, suami pun trkjut tpi suka n puji sgt2..sampaikan hari2 xleh lepas kita ni. Dalam masa yg sama kulit mmg jd lenbut licin anjal sgt tak smpai seminggu. Thankkiu so much Jus Aimra'a". 
.

Alhamdulillah. JUS AIMRA'A memang membantu 😍


Banyak kali dah dengar orang yang alami masalah pendarahan dalaman sembuh dengan consume Jus Aimra'a. Even founder dlu pun penah alami masalah pendarahan dan Jus Aimra'a sangat terbukti berkesan. Founder baik hati nak bantu anda semua yg alami masalah ini, boleh dapatkan diskaun 50% tau..! Jus yang sedap rasa manis madu kurma. 100% tanpa gula, pengawet,pewarna. Mengandungi herba terpilih dan makanan sunnah Nabi SAW. 


.






| kurma, madu, habatussauda, dong quai, acaibery, pueraria mirifica, dandelion, apple fruit juice, daun herba kacip fatimah, ginseng, kunyit |
.
  • Dijamin Berkesan 100%
  • Jaminan Pulangan Wang
  • Herba asli tanpa bahan kimia, pengawet, pewarna
  • LULUS, SELAMAT DAN HALAL


HARGA ASAL: RM79
DISKAUN 50%
HARGA SEKARANG: RM39
Nak harga diskaun di atas


WASAP KOD DISKAUN: KDIS39

Wasap klik link ini, kemudian tulis kod diskaun di atas utk dptkan diskaun: http://jusaimraa.wasap.my

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...