-->

ANAK DENESOR | www.anakdenesor.blogspot.my

Assalamualaikum wbt.

Hari sentiasa muda untuk kita terus berblogging di alam maya.   Begitu jugalah hari-hari seterusnya hendaknya.  Berjalan-jalan melawat blog-blog blogger Malaysia adalah sesuatu yang menyeronokkan.  Bermacam-macam jenis blog sebenarnya yang kita dapat lihat.  Ada yang tentang diri sendiri, perniagaan, suka-suka, penuh informasi dan sebagainya.  Begitu juga yang satu ini, sememangnya penuh dengan informasi yang berguna.   Hari ini tak sangka pula bertemu dengan sebuah blog yang sangat unik dan menarik.  Blog Anak Denesor nama diberi. Wah, comel betul.  First impression Rin nampak nama blog ni, rasa macam kelakar dan comel. Tapi inilah nama yang sangat menarik dalam sejarah Rin blogwalking. HAHAHA.


Anakdenesor

Tapi nak buat macam mana, tagline blog ini pun 'Senget itu aku, mereng itu aku'... Memang senget doh! Aku pun memang mereng ha..hhahaha. sebab tu asyik nak gelak je. Comel sangat anak denesor..teringat dinasour zaman dulu kala. OK.  Maaflah, saya ni ceria orangnya, cepat nak ketawa sakan.  Btw, Blog Anak Denesor ini ditulis oleh seorang blogger wanita yang semestinya dia seorang yang ceria kan! Sebab tu ramai yang suka baca blog dia, banyak pula yang komen.  Actually blog ni nice sangat-sangat.  


Dari atas, tepi kiri kanan dan bawah blog ni memang nak simple dan kreatif.  Memang kreatif orangnya.  Dengan kandungan blog pula pasti korang akan terasa nak melawat blog ni.  Blog Anak Denesor selalu memaparkan tips-tips kecantikan dan informasi, makanan dan yang paling best adalah part DIY.  Macam-macam jenis DIY blogger ni buat tau. Memang rugi olls kalau tak tengok.  Apa yang Rin suka sangat adalah blogger ni memang rajin sangat-sangat berkomen dengan rakan-rakan blogger lain, tak kedekut info, selalu sangat nampak komen dia.  So korang, jom kenal-kenal Blog Anak Denesor nak tak? Ingat, anak denesor je tau!
Anakdenesor
www.anakdenesor.blogspot.my


Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...