-->

Anis Farhana | www.budakpeliksstory.blogspot.my

Korang pernah tak masuk blog www.budakpeliksstory.blogspot.com?

Macam risau je kan. Apalah yang pelik ni. Takut pun ada. Rin pun cuba terjah blog ni setelah terjumpa link blog ni sambil berblogwalking. Eh, nak tau tak apa yang pelik? Nama je pelik! Blog ni best sangat-sangat, takde lah menakutkan pun.  Ish korang ni.. Asal pelik je takut, asal takut je pelik! Apa yang Rin boleh cakap, blog ini sangat sweet, comel, menarik, simple dan kemas okey.  Macam ni la gaya blog yang ringan, tak berat dan memudahkan orang ramai! 


Hasil carian imej untuk anis farhana blog budak pelik

Warna header dan blog ni memang cantiklah! Pandai owner blog letak gadget-gadget tu. Entry pula selalu update, memang best sangat nak baca.  Untuk pengetahuan korang, Blog budakpeliksstory.blogspot.com ini dimiliki oleh Anis Farhana. Terujanya Rin tengok blogger semuda Anis Farhana ni.  Lahir pada tahun 1997, so korang kiralah sendiri umur si dia berapa. Muda-muda dah pandai berblogging! Bagusnya! Lagi satu nak bagitahu, Anis Farhana ni suka sangat kpop! Opsss! Terkantoi pulak. Kadang-kadang terhibur juga rin baca pasal entry kpop dekat blog dia. So nice!

Hasil carian imej untuk anis farhana blog budak pelik

Apa-apapun suka sangat ikuti perkembangan dia tambah-tambah bila dia cerita pasal CPUV, nuffnang dan macam-macam lagi.  Ramai supporter blog ni!  Dan boleh jadi top blog Malaysian gitu!  U olls yang lalu lalang blog ni boleh say hi dekat cbox dan kalau anda pengguna instagram, jom follow instagram Anis Farhana! Banyak kisah-kisah hidup dan pengalamannya yang dia update kat sini!



Jom terjah blog www.budakpeliksstory.blogspot.my


Hasil carian imej untuk anis farhana blog budak pelik

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...