-->

CERITA HUDA | www.ceritahuda.com

header%2Bedited

Ya Allah Ya Tuhanku.  Tiba-tiba terkezuttt gitu tengok blog Cerita Huda (ceritahuda.com) ni.  Ada 2 Benda yang terkejut sebenarnya.  Ada 2 Perkara yang Rin rasa alamak, boleh tak masa diulang kembali? Boleh tak?  Dah kenapa tiba-tiba rasa macam ni bila tengok blog Cerita Huda dot com ni.  Alkisahnya macam ni, hari tu Rin dah pernah berjumpa dengan Cik Puan Huda ni nak bagi sandwich dari Ashrin Food.  Tapi hanya sekejap saja, tak lama pun, tak sempat nak sembang panjang! Ala... Rasa nak jumpa lagi sis Huda ni, bila jumpa berdepan memang seronok dalam hati menari-nari dan bersorak.  Happy sangat sebab boleh buat kawan baru. eh eh. Ya.  Betul tak tipu.  Pemilik blog ceritahuda.com ni sangatlah mesra.  Apa yang Rin tertarik, dia suka senyum dan senyumannya sangat menawan.  Aish. Nasib baik i ni perempuan tau! Hahahahaha. Kalau i lelaki pun tak dapat nak ngorat juga, hak milik orang!  Susah kan jadi orang manis, sweet, mesra, cantik ni. Apa peminat pulak, apatah lagi blogger hebat macam ni.  

26697075_1924487387579946_1476885224_n


Perkara kedua yang Rin terkejuttt sangat adalah Blog Cerita Huda ni sendiri.  Blog cerita huda ini memang nampak sangat professional design dia, personal branding dia sangat mantap, logo, susunan blog kemas dan sangat mudah.  Menarik lagi bila kita baca entry-entry dalam blog ini, Cerita Huda menceritakan pelbagai perkara seperti resepi, tentang anak, keluarga, inspirasi dan macam-macam lagi.  Memang baca blog ni dapat inspirasi dan motivated gitu.  Banyak tips, panduan, nasihat dan sebagainya.  Dalam blog ini macam-macam anda boleh belajar, secara automatik pun kita boleh nampak dan belajar macam mana cara buat duit dengan blog.  Memang tak hairanlah kalau ramai yang suka masuk blog Cerita Huda ini dari anda yang newbies sampailah yang dah otai-otai.  Untuk pengetahuan anda juga, blog Cerita Huda dah mencecah pageview ratus-ratus ribu tau! Memang ramai suka blog ni. Serius, kalau Rin taip apa-apa, selalu jumpa blog ni. Lagi satu, Cik puan Huda Halid ni memang seorang profesional blogger yang baik, manis, cantik lagi memang aku suka la blog dengan penulisnya!

Huda Halid Malaysian Blogger

Huda Halid Malaysian Blogger

Bagi Rin, Blog Blogger Malaysia Huda Halid ni memang sangat-sangat awesome. Anda bayangkan, dah betapa banyak manfaat yang ramai orang diluar sana dapat daripada blog ini sahaja? Tips tentang agama, kesihatan, bisnes, blogging dan macam-macam lagi selalu dikongsi, blogger memang tak kedekut ilmu, tapi blogger Huda ni memang banyak bantu masyarakat yang perlukan maklumat itu ini, semua lengkap dekat blog www.ceritahuda.com.  Sumpah blog ni memang hebat dan boleh pergi jauh.  Jeles tau i oulss tengok blog u ni Huda! Rasa nak cekik-cekik je. hhihihihi :p 

Untuk pengetahuan anda-anda semua juga, Blog Huda lebih kepada lifestyle & beauty, hotel review, produk, review event, food review dan macam-macam lagi.  Memang rugilah kalau anda tak guna perkhidmatan blog Huda ni.  Rin sendiri pun rasa nak guna lagi!  Lebih baik anda semua tengok sendiri dekat instagram dia, facebook dan blog dia sendiri. 












Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...