-->

Cik Cappuccinalatte | www.cikcappuccinolatte.blogspot.my/

"Erm. Sedapnya cappucino latte. Boleh didapati dikedai kopi yang berdekatan ya!"

Waaa.. macam iklan pula. Haaa, Cik Cappuccinalatte ni mesti peminat kopi kan? Tak tahu la, kita ni teka je. hihi.  Eh kejap, korang tau tak sapa Cik Cappucinalaatte ni? Panjang betul nak sebut Cik Cappucinalatte ni.  Hari ni Rin terjah dekat satu blog ni. Blog dan tuan tanah ni pun dikenali sebagai Cik Cappucinalatte.  Paling best, blogger ni adalah blogger utaqhaaa baqqqq hang! Sama la macam kita ni, oqanng Penang! Penang mali penang mali. hihi. Naik beca pusing komtar!

CikCappuccinoLatte

Eh eh apa bende la ni. Melalut pulak.  Sebenarnya Rin teruja sangat terjah blog Cki Cappucinalatte ni sebab u olls tau tak, blog dia sangat simple tapi macam eksklusif gitu.. Maybe sebab dia punya header dan warna blog ni yang ala-ala purple exclusive gitu.  Cantik sangat blog ni, pandai dia susun atur segala mak nenek dalam blog ni. Haa tudia.. Terkeluaq abeh bahasa utaqa.  Ampa tau dak, comel betoi cik cappucinolatte ni, kiut cantik je. Cecuri gambar dia letak dekat review blog ni.  Ngehngeh.  Lembutnye wajah dia, teringin nak jumpa berdepan.




Untuk pengetahuan korang, Cik Cappucinolate ni selalu berkongsi tentang tips, hiburan, sinopsis, resepi dan macam-macam lagi.  Dia pun selalu join atau buat giveaway. Bagi yang nak review produk pun boleh review dekat Cik Cappucinalatte, best sangat baca blog dia.. Dia tulis memang senang nak faham, ayat tak pening-pening. Takde putar belit bagai.  Macam ni la blogger terbaik u olls.  Rin pun ada produk nak direview nanti2, bolehla nak masuk sini. Hihi. Blog pun laju je buka.


Selalunya, Cik Cappucinolatte ni akan buat review, advertorial, collaboration dan macam-macam lagi.  Blog ni lebih kepada lifestyle.  Btw, rin suka lah lepak kat blog dia. Tapi selama silent reader je, Lepas ni taknak silen-silent dah sebab dah selalu boleh berblogging nih! Eh lupa nak bagitahu, panjang sangat nama capucino tu, kita panggil CCL jela. :)

So, korang yang belum mengenali Cik Cappucina ni, jom jenjalan blog dia!



Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...