-->

FIEZA SANI | www.fiezasani.com


Sambil kira-kira stok Jus Aimra'a yang nak hantar dekat stokis ni, sempat lagi nak berblogging dan berblogwalking.  Terserempak lagi dengan nama yang selalu Rin dengar, jumpa dalam alam maya dan google. Banyak kali ternampak pula tu, memang komfirm padu blog ni. Nak tau macam mana, korang kena tengok sendiri lah. Sebenarnya Rin mula-mula sekali masuk blog ni bukan sebab nak cari apa-apa info pun, dan bukan sebab semata-mata jumpa blog ni je, tapi sebab dengar nama blog ni. Rasa sedap pula gabungan nama blogger blog ni iaitu Fieza Sani.  Nampak tak? Sebab nama je, Rin ni minat nak masuk blog orang.  Bila dah masuk tu, eh eh eh.. Ni blog ke? Macam atas pelamin rasa, sebab sweet sangat lah, warna purple, maklumlah pelamin i dulu warna purple putih sebijik macam header ni, tu yang suka sangat tengok header blog ni. tak pasal-pasal mengimbas kenangan lalu yang romantis gituh haaa.

Fieza Sani -

Blog Fieza Sani atau www.fiezasani.com ini dimiliki oleh seorang gigirls yang bernama Fieza Sani.  Blogger ni memang sangat komited dan hebat waa cakap luuuu.   Macam-macam u olls boleh dapat dekat blog dia, makanan ada, jalan-jalan cari makan ada, event ada, macam-macam ada.  Mesti ada ja posting dan entry yang pastinya menambat hati u olls dan u olls wajib baca. Tentang resepi dan kecantikan pun korang boleh dapatkan dengan sini. Dan yang bestnya, untuk kawan-kawan yang buat bisnes atau siapa-siapa sahaja yang nak iklankan produk, nak minta review dan sebagainya, korang boleh direct kat blog Fieza Sani ni je.  Fieza Sani yang merupakan owner blog ni sangat-sangat mudah dirunding dan professional!

U olls tau tak, rin sebenarnya suka sangat tema blog ini, purple putih ni memang purplelicious betullah.  Meningkatkan lagi aura dan semangat-semangat nak berkomen , berchatting dan meramaikan blog Fieza Sani ni.  Tambah-tambah bila dia update blog dengan kisah-kisah menarik, siapa taknak baca kan! Memang semua akan baca sebab Best!  Jom ke blog Fieza Sani!

No automatic alt text available.


Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...