-->

KASIHKU AMANI | www.kasihkuamani.blogspot.com

Kalau boleh seharian ni nak terjah blog orang je. Maklumlah nak balas dendam sebab dah lama sangat tak berblogging dan berblogwalking.  So, harini terjah blog Kasihku Amani.  Blog Kasihku Amani ni memang best sangat dari segi kekeluargaan, takde merapu-merapu pun. Seronok sangat rin baca. Baca baca baca baca baca, sampai tak sedar, Eh dah petang!  Lama jugak duduk kat blog ni sahaja.  Bukan apa, bila masuk blog ni tenang je rasa, setenang tenang air biru di laut yang tiada buaya,.. Ececewah.  Cara penulisan dan design blog Kasihku Amani ni memang kemas dan teratur. Suka sangat-sangat.  Nak tahu siapa penulis atau blogger di sebalik Blog Kasihku Amani ni?

Hasil carian imej untuk kasihku amani

Penulis atau blogger Kasihku Amani ini adalah seorang perempuan, anak, isteri dan juga seorang ibu.  Fantastik! Amazing! Sebab dalam blog ni pun memang ada kisah-kisah tentang anak penulis iaitu Amani dan Imani. Seronoknya baca. Memang menarik betul . Tak sabar nak ada anak pula. Hihi.  Berbalik kepada blog Kasihku Amani, ia dimiliki oleh Sha Mohamed.  Ya. Blogger yang dikenali dengan nama Sha ni sangat penyayang tau! Ini adalah frirst impression Rin pada dia. Rin memang suka baca entry-entry dia. Banyak perkara yang dia suka tulis especially tentang aktiviti bersama keluarga dan anak-anak.

Hasil carian imej untuk sha mohamed kasihkuamani

Bukan tu saja, tapi Rin suka sangat baca novel-novel yang dia tulis.  Korang nak baca pasal novel tu, kat sini la tempatnya, Pastu bolehlah nak beli novel nak baca kat rumah pulak! Ataupun korang yang nak review novel pun sini jugaklah.  Sis Sha ni memang pakar dalam review novel. Untuk pengetahuan korang juga, sebenarnya Sha bekerja di Pustakawan dan blogging secara parttime.  No wonderlah dia memang minat sangat pasal penulisan novel review dan sebagainya ni.  Memang bestlah Sha!  Memang kena baca semua ni.  

Hasil carian imej untuk sha mohamed kasihkuamani

Korang yang peminat novel tu, jangan lepaskan peluang follow dan ikuti blog 
www.kasihkuamani.blogspot.com ni! Banyak sha akan update pada kita nanti. 

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...