-->

LEA AZLEEYA | www.leaazleeya.com

Ada satu blog ni, yang memang buat Rin teruja gilalah. Bila masuk je sumpah rasa sucinya macam dalam syurga maya, amboi! Ya. Sumpah rasa macam tu.  Blog dia sambut kita dengan bunga-bunga indah dekat header dia. Tu je dah buatkan Rin tak sabar-sabar nak tengok siapakah pemilik blog ni dan tak sabar nak baca entry-entry dalam ni.  Ni bukan blog biasa-biasa tau.  Bagi newbies-newbies, inilah blog contoh yang boleh anda contohi dari segi gaya penulisan, infomasi dan maklumat yang disampaikan, design blog dan paling penting owner blog yang peramah, so sweet!
Blog Lea Azleeya

Blog Lea Azleeya ini memang tak pernah bosan.  Kalau baca entry dia, mesti rasa nak komen, nak like, nak share. Sebelum tu, jom kita intai-intai siapa penulis blog ini.  Blogger Pahang tu uoolsss.  Dah lama tau tak kenal-kenal dengan blogger Pahang.  Tak sangka pemilik Blog ni orang Pahang.  Lea Azleeya nama diberi, tapi nama panggilan adalah Lea. Sedap nama tu, seindah orangnya yang sangat manis, sopan dan sangat intelligent haaaa.  Kenapa? Macam mana tahu? Bacalah blog dia, seronok, menarik, penuh ilmu! Bagusnya dapat memanfaatkan orang lain.

Welcome

Blog leaazleeya.com ini berkisarkan tentang lifestyle, parenting dan beauty! Memang best.  Kalau anda nak buat review pun, boleh gunakan perkhidmatan Lea. Tak dapat dinafikan lagi! Blog dia dah cecah 1 juta lebih page view.  Kau rasa?  Hebat ke hebat? Bagi anda yang sukakan contest, segment, giveaway dan macam-macam aktiviti tu memang wajib follow www.leaazleeya.com sebab best sangat, Lea sangat aktif dalam contest dan aktiviti blogging dan dia seorang yang sangat supportive tau!  Senang je, selalulah tengok bahagian kontest, giveaway dekat button menu atas blog Lea Azleeya.  



Pada pendapat Rin, blog Lea Azleeya ni memang power sebab dia ada content entry yang kuat.  Maksudnya, kalau orang baca, orang pun suka dia tulis maklumat mereka, tolong review mereka dan sebagainya.  Bagi Rin yang dah lama tak baca blog orang, bila baca blog dia, ada aura positif yang berdampingan, banyak info dan maklumat, rasa macam tak sia-sia tau quota internet ni sebab tak buang masa masuk sini.  Bukan tu je, blog laju, cepat, pantas je terbuka, tak berat macam orang lain.  Traffik blog ni memang ramai.  Seronok sebab Lea banyak update perkara-perkara yang menarik hati!

Jom follow Lea di blog, ig, facebook, google, pinterest Jom! Jom kita ikuti perkembangan blog www.leaazleeya.com .



www.leaazleeya.com
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...