-->

MARSHALIZA | www.marshaliza.com

Hai semua, memang menduga betul kan jadi writer ni. Tak tepu ke? Semalam buat entry review banyak, dah tepu pulak. haha. mungkin sebab sibuk kot arini memikirkan bisnes Jus Aimra'a saya ni.  Tapi sempat nak berblogwalking kejap ke blog www.marshaliza.com.  Blog Marshaliza ni first time tau Rin masuk sini. Nak la kenal-kenal dengan bloggernya.  Tengok blog ni macam best sangat. Tak sangka apa blog yang favicon dia menarik sangat-sangat macam blog ni.  Tengok favicon dia. Yang atas sebelah nama blog dekat tab korang buka tepi google tu, yang gambar kecil sebelah tajuk blog tu.

Hasil carian imej untuk marshaliza

Sporting mummy sebenarnya Marshaliza ni.  Seorang wife, ibu, cikgu, traveller dan juga bisneswoman gituh!  Seronok nih nak buat kawan. ngehngeh.  Bila tengok pageview dia Rin rasa mesti dah lama dia dalam dunia blogging. Mungkin lebih 1 tahun. Betul tak? Seronok sangat sebab blog dia memang hidup, best, menarik, sentiasa update, ada komen ramai, cantik desgin blog ni, nice dan simple and macam-macam lagi yang korang boleh tengok kat sini.  


Blog Marshaliza ni juga berkisarkan tentang travel dalam Malaysia, traver over sea dan kisah-kisah sis Marshaliza dalam kehidupan ni, macam-macam yang korang boleh baca dekat sini especially yang kaki jalan ni.  Bukan tu saja tau, tips-tips kesihatan, kecantikan, personal, lifestyle dan macam-macam lagi korang boleh jumpa di sini.  Lagi satu nak bagitau, sis Marshaliza jual shaklee. You all boleh contact www.marshaliza.com juga okey!

Blog sis Marshaliza ni serius buat I rasa nak duduk sini sebab macam tenang dan sejuk je. Entah apa i belek pun taktau. Mungkin Rin jenis suka blog yang warna putih kot! Korang dah pernah ke tengok blog yang sangat selesa macam ni? Tak percaya, jom tengok



Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...