-->

Mellya Musa | www.mellyacrayola.blogspot.my

Dari pagi sampai ke malam, kalau dah blogger tu, blogger jugaklah! Tapi saya bukanlah 24 jam kat sini, cuma ada masa dalam beberapa hari ni, sempatlah nak berblogwalking bagai. Malam ni Rin terperasan satu blog, rasa rugi tak masuk blog ni, sebab nama blog pun sangat nice. So mestilah teringin nak tengok.  Bila masuk blog ni, rasa macam "Wow, cantiknya, semua cantik, design cantik sangat-sangat, nampak blog ni hidup, berseri-seri, tengok ke kanan, lagilah berseri sebab blogger atau pemilik blog ni lagi cantik orangnya".  Bukan nak puji atau ambil hati, well u know,. inilah yang dinamakan kenyataan. Dah ala-ala Hanis Jalikha ni. 

A box of Crayon

Blog Mellya Crayola dengan A Box Of Crayon ni sangat cantik warnanya dan designnya yang sangat-sangat nice dan simple.  Anda tak perlu padat-padatkan blog pun, ikut macam blog Melly Crayola ni je dah sangat-sangat cantik.  Simple but nice. Rin memang suka sangat warna blog ni, memang masuk . Pandainya Mellya Musa pilih warna.  Owner blog yang bernama Mellya Musa ni orang Penang wehy! Orang Penang. Kita geng lah! Tapi sekarang rin dah kuala lumpur huhu. Untuk pengetahuan korang, Mellya Musa sangat aktif berblogging dan kalau korang nak review atau design blog, edit dan sebagainya, senang je, Tak yah Pening-pening.  Mellya Musa akan membantu anda! Si dia sangat pakar dalam editing blog untuk keseluruhan atau bahagian yang anda mahukan. Bestkan!

Mellya Crayola


Kalau korang nak buat review or else, berkaitan kecantikan, gadget, kesihatan, event dan macam-macam lagi, boleh terus contact si dia.  Mellya Musa ni betul-betul bakar semangat Rin nak jana income dengan blog tau! Yelah, bila tengok orang yang berjaya dengan blog, mestilah kita teruja betul tak? Lepas ni, Rin bolehla kembangkan Aimra'a Malaysia Team Rin dengan kepakaran blogger-blogger yang berjaya macam ni.  Mana tahu next time nak review produk bersama blog Melly Crayola! Sebab blog ni memang interesting, serius tak salah pilih!

So, apa kata korang terjah dan tengok sendiri blog www.mellycrayola.blogspot.com ni!

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...