-->

MIMI AZIRAH | www.mimiazirah.com

Hari ini nak jumpa client, sibuk-sibuk pilih baju sampai ke sudah taktahu nak pakai baju apa.  Warna pink je yang ada, takpelah! Pakai pink sajalah hari ni. Bercakap pasal warna pink, teringat pula satu blog seorang bloger ni, blognya bewarna pink. Yes! Blog orang lain pun warna pink, tapi blog yang satu ni, bukannya blog sahaja warna pink, dengan tuan-tuan blog ni pun minat giler warna pink :) Tak percaya?  Anda-anda ollsss boleh tengok sendiri gambar profile blogger ni pun pakai tudung warna pink (Selagi dia tak tukar gambar tu).  Rasanya ini kali keberapa dah rin masuk blog ni, selama ni jadi silent reader je, harini nak jadi bising-bising reader!  Blog yang dimaksudkan oleh Rin adalah Blog Mimi Azirah atau www.mimiazirah.com.

Image may contain: text

Comelnya nama blog ni, orangnya pun comel-comel tau. Segak bergaya. Pemilik blog ini lebih dikenali dengan nama Mimi.  Si dia adalah blogger yang merupakan seorang ibu dan isteri.  Oh, dah tak de chance ye anda-anda yang jejaka nak ngorat tuh! ALAMAK. Takpelah, yang penting dapat baca blog ni sebab kalau tak baca blog ni, sumpah jiwa tak hidup. Blog Mimi Azirah ni dah macam penyeri hidup rin haa. Seronok tengok apa dia menceloteh, cerita itu cerita ini. Tips itu tips ini.  


Untuk pengetahuan anda-anda juga, Blog Mimi Azirah ini sangat simple dan ringkas tapi padat dan lengkap dengan pelbagai ilmu, tips-tips cantik sihat, siap ada resipi lagi ollls.  Kalau anda nak cari apa-apa info boleh terus masuk blog ni dan taip di ruangan search iaitu dibawah profile Mimi di bahagian kanan.  Sekali taip, apa yang anda nak tahu tu akan keluar. Senang dan mudah kan. Sebab tu Rin suka baca blog ni.

Blog Mimi Azirah ni lebih kepada lifestyle, parenting, beauty dan kepada anda yang nak reviewkan produk atau apa-apa yang berkaitan tu pun, anda boleh reviewkan di Blog Mimi.  Senang je, terus contact mimi di email atau laman sesawang yang disediakan.  Tak payah susah-susah nak pilih blog itu ini, kalau blog mimi ni konfirm-komfirm perempuan ramai suka masuk tengok ads anda tu, sebab ramai perempuan suka pink.  Readers lelaki pun boleh tersesat kat sini ramai tau, bukan sebab pink semata juga, sebab nampak sangat ramai orang memang suka baca blog yang bermanfaat dan famous ni. Anda dah pernah masuk blog ni? Mesti nak duduk lama-lama kat blog ni nanti, taknak balik rumah dah! sebab kusyuk betul baca sini.  Ayat-ayat dia memang memukau untuk orang nak baca lagi dan lagi!   Jom kita terjah blog Mimi Azirah.



Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...