-->

NAK REVIEW BLOG ANDA PERCUMA?


Assalamualaikum. Hai semua. 


REVIEW PERCUMA DAH DITUTUP SEKEJAP. SEKEJAP JE TAU. DAH BUKA SEMULA, RIN PM ANDA. SO BOLEH TINGGALKAN PESANAN REVIEW KAT FB ATAU CBOX.  -UPDATED ON (12 APRIL 2018)


Well done to all of you yang konsisten blogging. Btw, dah lama Rin tak update sendiri sebab actually Rin ada seorang admin, dia yg tolong update selalu blog ni.  Kalau rin update, rin selalu bahasakan diri Rin, Rin.  Kalau tak, dialah update. Allright.




So this time, Rin buka peluang sesiapa yang nak Rin Review blog dia secara percuma, 1 entry untuk blog dia sahaja. Rina akan bercerita tentang:

- Diri korang
- Blog korang
- Pendapat Rin (yang best-best gituh)
- Promote blog u alls
- Share di google plus.

So, sesiapa sahaja boleh suruh Rin review secara percuma tau! PERCUMA.  Ini sampai bila-bila pun boleh. Rin buka peluang, biasalah hidup ni mestilah saling bantu membantu.  Korang anggaplah ini salah satu cara Rin nak bantu korang dan sedekahkan entry untuk promotekan blog korang.

Sesiapa yang berminat, mudah sahaja. Ikut step simple ni:

1.  Follow Blog ini.  Bawah sekali ada follower gadget. Boleh tekan follow situ.

2.  Follow google plus Rin > Klik Sini

3.  Like Page Facebook > KLIK SINI

4.  Follow Facebook Personal > Klik Sini

5.  Follow Youtube account > Klik sini  (Kalau takde, youtube, bagitahu di komen dan buat yg 1-4 tu saja)

Dah buat semua tu? Komen di bawah entry ini! Done! Beritahu dah siap semua, saya akan siapkan entry percuma Review blog korang! :D

KALAU yang mana Rin Tak Siap Entry dan terlepas pandang lebih dari 2 hari korang komen bawah ni, contact rin kat facebook. Sebab takut terlepas pandang. :)

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...