-->

NUR IZZATI | www.z3tty.blogspot.my

Hari ni wasap masuk bertubi-tubi., almaklumlah, memang sibuk sangat minggu ni, tapi minggu ni jugaklah aura blog dalam kepala otak ni dok menari-nari nak suruh jenjalan blog orang dan memang nak review! Haaa. Blog yang Rin terjah pada 10.29 malam ini adalah blog yang bewarna pink gitu! Memang suka sangat blog pink ni, tambah-tambah ada warna putih juga.  Tu persamaan Rin dengan blogger yang suka pink dan putih untuk blog. Nak dijadikan cerita, tersinggah di www.z3tty.blogspot.com.  Blog ini dimiliki oleh seorang wanita ye olls. Jarang tau terjalan-jalan kat blog lelaki! Blog yang Rin ikuti ni adalah Blog Nur Izzati. 
Nur Izzati

Blog Nurul Izzati ini sangat mesra tau olls. Maksudnya korang boleh belajar banyak kat sini, macam-macam tips ada kat sini especially tutorial, tips dan macam-macam lagi.  Sama juga macam tuannya yang sangat aktif blogging, mesra dan happy go lucky! Mana tahu! I rasa je. Hihi. Macam nujum pak belalang pula. Tapi after this i boleh buat kawan ngan blog Nur Izzati ni dan juga blog u olls tau! Sebab blog Izzati ni ringan, tak padat, tak susahkan orang pun untuk masuk sini.  Tambah-tambah gaya bahasa dia yang comel dan seronok baca ni.
So, jom kita kenal-kenal dengan Nur Izzati. 



Blogger peloles ni berasal daripada Ipoh you olls! Dah berkahwin tau! Hot mommy gitu.  Si dia ni suka sangat memasak tapi tak suka mengemas. hekhek. gurau je. biasalah terbaca kisah si dia. Dia sangat simple orangnya dan sangat okey! Korang takyah la nak pikir-pikir nak kawan ke tak? Terus terjah blog dia dan follow je, tak rugi pun!  Blog Nur Izzati berkisarkan tentang kehidupan, macam-macam ada tau! Tutorial , templete, resepi dan untuk pengetahuan anda jugak, dia ni jual Dianz Vitamin!

yeke? Jom tengok www.z3tty.blogspot.com





Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...