-->

shafyqahazahar | shafyqahazahar.blogspot.my

Assalamualaikum WBT.  Betul ke orang kata kalau dah femes boleh jadi artis? Tapi ada pula orang kata kalau dah jadi artis boleh femes? Okey . Tak de kena mengena dengan blog! Tiba-tiba je nak tanya soalan macam tu.  Hihi. Hari ni jejalan ke blog Shafyqah Azahar. "Work hard, smile often and be kind" memang tagline blogger ni.  Sebab tu dia ni comel sangat tau u ools.. lepas tu sekepala pula dengan ai.  Blog Shafyqah Azahar ni sangat kemas, simple dan bersistem. Tak terumbang ambing dan tak de cacat cela langsung. Warna background semuanya hanya putih sahaja. Memang nampak professional.  



shfyqhazhr

Header blog ni warna pink belacan macam atas ni. Nice. Dan kalau korang tengok dalam blog pun, memang rasa selesa nak duduk dalam blog ni, tak padat, tak jem, memang best.  Jom kita kenal-kenal penulis blog ni.  Semestinya owner blog adalah Shafyqah Azahar, dialah yang mengendalikan www.shafyqahazahar.blogspot.com.  Shafyqah ni memang muda sangatt tapi dah pandai buat blog, bela blog cantik-cantik dan trusted! Untuk pengetahuan u olls. si dia ini lebih mesra dikenali dengan nama Sha.. Jadi panggil Sha je. Takla panjang sangat.  Blogger kedah ni memang sangat aktif blogging dan kalau korang nak dapatkan review atau advertising korang boleh emel je kat dia atau pm dia. Serius memang tak sia-sia sebab haritu blog dia je asyik naik pasal sandwich rin . hihi. Blog yg lain pun memang ada dan best sangat.


Blog Shafyqah Azahar ni banyak berkisarkan tentang makanan u olls.. MAKANAN. Seronoknya lahai terjah sini asyik ingat nak makan je. Korang dah makan ke belum? Tengok makanan kat sini rasa lapar balik.  Selain tu, bagi Rin, Rin paling suka baca pasal produk-produk yang Sha review. Sebab kebanyakan produk dia memang best. actually tak pastila kenapa produk dia review ni memang best rasa macam nak beli, ataupun mungkin cara penulisan dia yang best sampai buatkan semua orang nak beli. Haaaa.

Blog ni pun memang gaya profesional (apa yang ai nampak la) so sebab tu seronok nak promote sini. Tak semua orang suka baca blog yang merepek-merepek gitu.  Okey. Jom Rin bawa korang, kita pi terjah blog Shafyqah Azahar! 


Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...