-->

SIS GEE | www.sisgee.com

Menulis blog merupakan satu perkara yang perlu berterusan dan konsisten bagi setiap penulis atau pemilik blog.  Blog yang hebat bukanlah blog yang sekadar mempunyai entry updated untuk suka-suka sahaja, tetapi mempunyai pelbagai fungsi dan ilmu yang memanfaatkan orang lain.  Berjuta-juta-juta blog di Malaysia hasil dari pencarian google, tapi pernah terfikirkah anda, blog apakah yang terbaik dan paling awesome dalam kalangan berjuta itu?  Anda sendiri boleh melihat-lihat pelbagai blog yang dihasilkan oleh penulis-penulis yang cukup kreatif dan penuh dengan input.  Tak lain tak bukan juga dengan seorang blogger wanita yang cukup hebat menulis iaitu Sis Gee! 

Sis Gee

Sis Gee adalah pemilik blog www.sisgee.com.  Mudah dan senang untuk diingatkan kan url blog sis gee ni.  Sebab tu semua yang dah masuk sini akan ingat blog ini selamanya.  Untuk pengetahuan u olls, blog Sis Gee adalah salah satu blog yang sangat mesra SEO tau.  Rin selalu taip apa-apa bila nak cari info, banyak kali juga nampak blog Sis Gee di awal ranking google. Korang boleh tengok blog dia, dan boleh belajar dari situ.  Lagi satu nak bagtau, blog Sis Gee ini juga memang sistematik.  Masuk blog, kemudian korang akan perasan, widget dan gadget yang penting sahaja dan tak padat.  Bagusnya macam ni kan. Patutlah tak berat blog ni, sangat-sangat best.  Rasa macam rugi kalau tak belajar buat blog dengan tengok blog sisgee.com ni.  



Yang mana yang belum mengenali Sis Gee, inilah Sis Gee. Owner www.sisgee.com.  Bagusnya, tak pernah putus asa dalam blogging, memang i olls salute sangat dekat sis gee ni, dahla baik, comel, pandai sangat tulis blog.  Ini adalah blogger terbaik tau u olls.  Korang boleh tengok design blog dan entry-entry yang dia update. Perggh penulisan dia tu memang bagus tambah-tambah kalau baca artikel pasal makanan, mygod! Memang menusuk kalbu sungguh laa, terbaayanggg-bayang makanan depan mata sekarang. 


Apapun, memang tak boleh move on masuk blog si dia ni.. Sebab i suka sangat templete dan warna nya yang suci bersih cantik tu. Untuk pengetahuan u olls juga, sis gee suka berkongsi tentang kehidupan, tips-tips, percutian, perkara yang berkaitan dengan blogger, resepi dan pelbagai lagi.  Sis Gee pun minat sangat dekat aktiviti-aktiviti melibatkan giveaway dan sebagainya.  Korang boleh masuk tengok giveaway apa yang korang nak join kat sini.  Then yang paling penting, korang boleh review kat blog ni olls. Memang best!

Rin ingat nak terjah lagi blog ni, jom-jom ke www.sisgee.com!


Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...