-->

SIS HAWA | www.sishawa.com

Seronoknya jejalan tengok blog orang, sampai ke blog ini, tiba-tiba tak dapat berjalan.  Sebab terduduk terus, dah seronok sangat. Duduk jelah lama-lama kan.  Tak sangka blog ni best sangat-sangat.  Sebenarnya dah lama dah tak jalan sini, rasanya beberapa kali dulu je jalan sampai sini. So alang-alang singgah blog ini, bolehla kenal-kenal dengan tuan blog.  Siapakah disebalik tadbir blog sishawa.com ini?
Hasil carian imej untuk sishawa

Pastilah Sis Hawa! Siapa lagi kan.  Untuk pengetahuan korang, sis hawa ni blogger pantai timur - kelantan.  Ibu kepada 6 anak. Tapi suka sangat dia sebab dia memang rajin gila blogging. Biasalah blogger-blogger hebat macam dia mestilah jana income dengan blog. Rin selalu jumpa blog sis hawa ni dengan dalam google. Newbie-newbie boleh belajar dengan sis hawa. Tak kedekut ilmu, dia memang suka sangat sharing pasal ilmu dan sebagainya.  
Hasil carian imej untuk sishawa

Rin suka blog www.sishawa.com sebab dia bercerita banyak perkara yang menarik tau. Pasal agama, keluarga, makanan, kesihatan, rumah tangga dan lain-lain lagi. Semua ada. Tak percaya, korang pergi baca kat blog dia .  Memang best! Kalau nak promosi atau reviewkan barang bisnes atau apa-apa review pun korang boleh dapatkan khidmat Sis Hawa sebab blog www.sishawa.com ni memang power. Selesa sangat baca blog dia, takdak gangguan, lagi seronok dan tenang adalah.  Patutlah Page view pun memang banyak tuh! Nampak tak macam mana blog blogger hebat dan berjaya! So, jom terjah-terjah blog Sis Hawa!




Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...