-->

Starlavenderluna | www.starlavenderluna.blogspot.my

Inilah blog yang lain daripada yang lain yang pernah Rin baca.  Masuk-masuk blog dah macam baca buku fiksyen yang menarik. hihi. Sebab blog ini betul-betul seperti medan maklumat atau medan membaca.  Apa korang ingat medan peperangan dan medan selera sahaja ke ada dalam dunia ni?  Medan blog pun ada ye.  Duduk tak duduk, termasuk blog Starlavenderluna pula, blog ini mulanya kena sebut satu satu, star-lavender-luna, baru reti sebut laju-laju, starlavenderluna.com. Bila baca intro atau biodata (about me) dari blog ni, naluri hati ini kuat mengatakan penulis blog ini mesti seorang yang ceria dan comel! So kita terjah dan  intai dulu perlahan-lahan. Hihi.

Starlavenderluna's Journal Of Life

Wah, rupa-rupanya pemilik blog ini merupakan personal librarian, patutla dalam blog ni banyak sangat maklumat yang menarik, macam perpustakaan. Seronoknya masuk blog ni, boleh baca macam-macam , sinopsis, novel, movie dan macam-macam lagi.  Bukan tu saja, pasal masakan pun banyak dekat sini dan macam-macam lagi. Memang blogger ni suka berkongsi, tak jemu bagi ilmu pada orang lain. Murah rezeki dia. Amin.

About Me

Senyuman berseri-seri dan comellah sis ni. kiter admire tau. Hihi.  Lepas ni bolehlah nak pergi terjah blog awak selalu :)  Apa yang Rin perasan, pemilik blog Starlavenderluna iaitu Shikin Razali ni amat aktif dalam aktiviti blogger dan mempunyai ramai sahabat bloggernya seperti team blogger pantai timur perempuan dan lelaki serta macam-macam lagi.  Shikin sangat-sangat suportive dan aktif dalam urusan yang melibatkan blog. Thats why tak hairanlah blog dia memang maju sangat.  Ramai pageview dan banyak kawan-kawan blogger.
Starlavenderluna's Journal Of Life
Apa-apapun rin paling suka bahagian-bahagian novel review tu, sebab rin ni jenis suka membaca cerita-cerita novel semua tu, tapi sinopsis pun haku baca je. Kalau novel kadang-kadang tak sempat abes, busy sangat.. Baca sinopsis kat blog Shikin pun dah seronok sangat alahai. Korang yang belum terjah blog Shikin Razali, boleh terus ke blog www.starlavenderluna.blogspot.my

Memang tak rugi, seronok sangat!





Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...