-->

The Infinity Words | www.theinfinitywords.blogspot.my

Assalamualaikum wbt dan selamat malam semua.

Actually dah lama tau Rin perasan satu blog ni, dia sangat-sangat selalu blogwalking dekat blog Rin satu masa dulu, time tu maybe Rin tak guna design dan templete blog ni lagi. So mungkin tak kenal. sebab dah lama tinggalkan blog ni.  Jadi, bila Rin nampak nama blog ni, okey, dah kenal! Blog ni sangat-sangat aktif, macam hari-hari dia ada je online,, sama la macam korang blogger yang lain.  Bagi Rin yang baru ni, baru nak mula aktif balik haaaa.  Korang nak tau tak blog apa?

The Infinity Words

The Infinity Words atau www.theinfinitywords.blogspot.com adalah blog yang sangat-sangat supportive dan mesra. Rin selalu nampak nama blog ni kat mana-mana pun, pendek kata memang aktif juga tau! Actually blog ni adalah berkaitan dengan penulisan dan buku-buku, mestilah penulisnya sangat-sangat mencintai dunia penulisan.  Jom kita kenal siapakah pemilik blog The Infinity Words ni.  


Fatina Mudz nama gadis cantik ni. Korang boleh panggil Fatin, Tina atau Fatina.  Actually Rin perasan banyak persamaan Rin dengan Fatin sebab minat kucing, business graduate dan suka jadi editor. Hihi. Editor tu Rin punya cita-cita dulu lah. Sekarang jadi lain, tapi tak apa lah. Btw, Rin suka sangat blog Fatin ni sebab dia tulis best tau, memang tenang dan rileks je Rin baca. Ayat English dia powerlah daripada kita ni. huhu. Dahla cantik, pandai pulak tu. Seronok dapat kawan dengan Fatin ni :)

Hello!

Blog The Infinity Words ini lebih fokus pada literature dan lifestyle, memang patutlah content dia semua menarik dan kena mengena dengan niche blog. Blog The Infinity Blog ini juga menawarkan book dan produk review, collaboration, advertorial, invitation dan macam-macam lagi.  Korang yang berminat tu boleh terus kontact Fatin Mudz.  Yang penting, kalau masuk blog dia yang suci dan putih design serta rekaannya ni, amat-amat mempersonakan. Tak Percaya?

Jom kita ke www.theinfinitywords.blogspot.my



Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...