-->

Wanita Umur 50 Tegang Kembali!


Akak yang berumur 50 ni dah minum jus Aimra'a 2minggu lepas. Katanya nak minum untuk kesihatan sebab jus aimra'a baik untuk pernafasan, jantung & tenaga.
.
Beberapa hari lepas, akak tu call bagitahu yang payudara terasa berdenyut-denyut, katanya macam lain macam. Bukan macam nak period.
.
Rin dah happy sebab rin tau jus ni bertindak balas trhadap payudara. Katanya terasa tegang dan lain, macam nak berubah jadi anak dara je!
.
Lepas dah abes calling, rin wasap dia, betulke rasa tegang payudara? memang betul walaupun lpas beberapa hari datang period. lepastu rin konfim lagi, yang payudara memang jadi tegang la? bukan sekadar sbb datang period!
.
YE. Memang betul-betul lebih tegang. Bayangkan dah lama tak rasa tegang! Umur 50 pun boleh tegang kembali setelah minum jus aimraa.
 Haritu ada yang ketat bawah, ini tegang di atas! macam2 feedback jus aimra'a, yg penting khasiat herba terpilih dan makanan sunnah nabi ni memang best!

Nak tahu pasal Jus Aimra'a? Klik sini:  Kelebihan Jus Aimra'a Dan Kesannya

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...