-->

WANITA

Sebagai seorang wanita, pasti anda mahukan yang terbaik untuk diri anda bukan?

Ya, wanita mestilah cantik, sihat, bersih, wangi dan menjadi kesukaan orang ramai. Selalunya, lelaki yang akan pandang wanita kan? Mana ada wanita yang selalu nak mengorat atau pandang-pandang lelaki.  Itik jantan dan itik betina kalau diletakkan dalam air pun, pasti yang jantan akan mengejar si betina.  Betul tak betul ni? 
Wanita mempunyai banyak kelebihan. Dalam Islam pun, wanita sangat mulia disisi Allah. Sebab itulah syurga si anak letakkan di bawah telapak kaki ibu.  Kalau ibu redha dengan anak, insyallah semua anak-anak berjaya dunia akhirat.  Wanita ada banyak jenis, sungguhpun anda bersifat kasar, ganas, berkelakian, tomboy atau pengkid sekalipun, ya, anda sebenarnya tetap wanita.  Bagi mereka yang dah tukar alat sulit pun, sebenarnya mereka tetap wanita. 

Wanita yang penting dalam dunia ni adalah wanita cantik, wanita sihat dan wanita solehah. Sebab tanpa ketiga-tiga golongan ini, dunia akan jadi kucar-kacir, berpenyakit dan bermasalah.
Tanpa wanita yang cantik, tidak ada serinya lagi. Tanpa wanita yang sihat, tidak ada aslinya lagi.  Tanpa wanita yang solehah, tidak ada dunia yang selamat lagi.  Sokong tak dengan apa yang saya cakap.  Kadang-kadang perempuan ni tak ramai yang ada kesedaran untuk cantik dan sihat. Katanya takde masa, tak berminat, sibuk, kena guna duit, bukan ada boyfriend atau suami, buat apa nak cantik , dan macam-macam lagi fikirannya.  Kenapa beri alasan tak nak cantik? Lebih baik anda cari solusi bagaimana nak uruskan masalah anda untuk lebih sihat dan cantik.  Betul tak?

Untuk anda yang berminat nak tahu pasal tips kecantikan dan kesihatan luaran dan dalaman wanita, boleh join group fb dan juga group wasap tips wanita tau.  Kat sini, anda boleh dapatkan macam-macam tips cantik secara percuma sahaja. 

Klik untuk Join:

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...