-->

ANDA WANITA YANG MENGALAMI MASALAH INI?

Anda ada masalah berikut?

✖ Takda tenaga ,tak larat, lemah, kulit kusam,tak bermaya.
✖ Period yang amat panjang ,asyik berdarah bila bersama suami.
    Dah rawat dengan doktor tapi tak berkesan
✖ NAK DIET,tapi asyik lapar dan makan jer.
✖ Miss V kering dan sakit ketika bersama suami.
✖ Masalah kulit muka, eye bag, jerawat dan kulit kusam



.




Nak tak jika kami bantu anda capai :

☑  Bekalkan tenaga wanita luar dan dalam serta tenaga batin.
☑  Tak letih kerja dan buat kerja rumah lagi.
☑  Hilangkan keputihan dan bau Miss V.
☑  Mengekalkan kelembapan Miss V supaya tidak kering bila bersama suami.
☑  Kurangkan sakit segugut dan sakit menopos (jika semakin hampir)
☑  Merawat luka dalaman dan luaran secara berkesan
☑  Merawat pendarahan yang berlaku akibat tempoh period yang panjang 
☑  Merawat pendarahan ketika bersama suami dan lain-lain.
☑  Mengurangkan kolestrol dan menurunkan berat badan tanpa disedari .Sebab anda akan rasa tak mudah lapar dan yang lagi BEST berat terpaksa turun secara tidak sengaja.

.


Memperkenalkan Jus Aimra'a




Membantu mengatasi masalah dalaman dan luaran wanita (keputihan , segugut, pendarahan, tenaga, jerawat wajah, banyakkan susu ibu dan sebagainya)
Dengan hanya sepantas 1 minggu dengan hanya 1 langkah mudah.

Jus Aimra'a formulasi daripada makanan sunnah Nabi SAW dan herba terpilih iaitu madu, dandelion, kurma, pueraria, mirifica, acai berry, dongquai, ginseng, kunyit, habbatussauda, apple, kacip fatimah, delima.
.
Jika anda menghadapi takda tenaga ,tak larat, lemah, kulit kusam,tak bermaya, period yang amat panjang ,asyik berdarah bila bersama suami dan NAK DIET,tapi asyik lapar dan makan jer.

.Anda memang MESTI dapatkan Jus Aimra'a SEKARANG!

πŸ‘Tak nak ke Bekalkan tenaga wanita luar dan dalam serta tenaga batin.
πŸ‘Tak nak ke sentiasa bertenaga walaupun seharian bekerja
πŸ‘Tak nak ke Hilangkan keputihan dan bau Miss V. 
πŸ‘Tak nak ke Mengekalkan kelembapan miss V supaya tidak kering bila bersama suami.??
πŸ‘Tak nak ke Kurangkan sakit segugut dan sakit menopos???

Tengok apa pelanggan kami kata :

.
"Tubuh tak bertenaga ,selalu lemah,lesu kini dah bertenaga dan tak lemah lagi walaupun kerja 9pagi sampai 9malam"
.
"Eye bag dan kulit anjal, licin,bukan kulit muka sahaja,tetapi seluruh tubuh. 
Muka tak tumbuh jerawat langsung sejak amalkan jus Aimra'a"
.
"Sihat jantung dan pernafasan (bagi anda yang selalu 
letih,selsema,demam,sinus,resdung,migrain,alahan,warga emas pun boleh minum).
13 tahun keatas dah blh minum jus ni"
.







Jika anda serius untuk mengatasi Takda tenaga ,tak larat, lemah, kulit kusam,tak bermaya., inilah caranya!
.
Ok, bagaimana nak dapatkan produk ni?
Berapa harganya?

Mungkin itu yang anda fikirkan sekarang ni.
.
Senang sahaja, untuk dapatkan produk ini,
.
πŸ“² Whatsapp kami di 0124746867
πŸ“² Whatsapp kami di 0124746867
πŸ“² Whatsapp kami di 0124746867

Berapa harganya?

Sebelum kami beritahu harga produk ini,
kami nak bagi kejutan kepada anda.
.
Jika buat tempahan hari ini, kami juga akan berikan :-

(1) Free postage PERCUMA
(2) Free konsultation masalah dalaman dan luaran wanita. PERCUMA
(3) Free keahlihan group whatsapp : TIPS wanita cantik dan sihat tanpa masalah luar dalam. PERCUMA
(4) Percuma vagina health test. PERCUMA
(5) Percuma pore black masker. PERCUMA

Untuk semua di atas, pelaburan anda hanyalah RM79.  DISKAUN (RM39 SAHAJA)!!!


YA, ITU SAHAJA jumlah pelaburan yang anda perlu keluarkan
untuk mengatasi;

✖ Takda tenaga ,tak larat, lemah, kusam,tak bermaya.
✖ Period yang amat panjang 
✖Asyik berdarah bila bersama suami.
✖ Nak diet,tapi asyik lapar dan makan jer.
✖ Miss V kering dan sakit ketika bersama suami.
✖Nak dapatkan kelembapan tapi tak tahu macam mana.
✖ Masalah kulit muka,eye bag,jerawat,kulit kusam
.




Apalah sangat pelaburan RM79 ini, berbanding semua perkara
yang anda akan dapat selepas ini? Hebatnya DISKAUN (RM39 SAHAJA)!!!

☑ Bekalkan tenaga wanita luar dan dalam serta tenaga batin. - TAK TERNILAI
☑ Hilangkan keputihan dan bau miss V. - TAK TERNILAI
☑Mengekalkan kelembapan miss V supaya tidak kering bila bersama suami. - TAK TERNILAI
☑ Kurangkan sakit segugut dan sakit menopos  - TAK TERNILAI
☑ Merawat luka dalaman dan luaran secara berkesan - TAK TERNILAI
☑Merawat pendarahan yang berlaku akibat tempoh period yang panjang - TAK TERNILAI
☑Pendarahan ketika bersama suami. - TAK TERNILAI
☑ Mengurangkan kolestrol dan menurunkan berat badan tanpa disedari . - TAK TERNILAI


Jika anda, buat tempahan sekarang, bukan sahaja, hidup anda akan jadi
lebih baik, bahkan, anda juga akan mendapat,

(1) Free postage PERCUMA
(2) Free konsultation masalah dalaman dan luaran wanita. PERCUMA
(3) Free keahlihan group whatsapp : TIPS wanita cantik dan sihat tanpa masalah luar dalam. PERCUMA
(4) Percuma vagina health test. PERCUMA
(5) Percuma pore black masker. PERCUMA
.
Hubungi kami sekarang !
πŸ“² Whatsapp kami di 0124746867
πŸ“² Whatsapp kami di 0124746867
πŸ“² Whatsapp kami di 0124746867
.
CEPAT PM KAMI SEMENTARA MASIH DISKAUN!!!
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...