-->

Blog Review | http://mylittlestoryi.blogspot.my

Assalamualaikum, hai olls,

Beberapa hari lalu I still dapat chat box tentang review blog, btw Review blog segment dah ditutup buat masa sekarang, so this time alhamdulillah sempat ambil masa sikit I buatkan satu review ni sebab blog dia pun so nice. Memang ada mood la nak buat review kan. Hihi.

Ds

Actually, blog ini dimiliki oleh seorang gigirl gituh. Belum tengok nama lagi tapi I teka dia adalah wanita! sebab blog dia fully warna pink. Bila tengok owner nya, ya memang betul. GIGIRL.

http://mylittlestoryi.blogspot.my atau Littlexme ini ditulis oleh Syasya Izzaty.  Paling best, u all tau tak dia ni umur berapa?  Yang penting katanya, doakan dapat straight A's in PT3, WOW so kecil-kecil cili api pandainya blogging.  Ni buatkan I rasa nak baca setiap entry dia, memang betul lah siap cerita pasal sekolah, hari sukan bagai. HIHI.

Photo Profile

Gambar Ownernya di Profile (Orang korea - Bukan gambar sebenar,hihi)



Tapi kandungan blog dia memang powerlah, sebab dia suka tulis Movie Review. Seriusly I memang bangga dengan You adik! Bukan semua budak pt3 boleh tulis blog tau! Serius seronok pulak aku terjah blog dia ni.  BTW semoga Syasya berjaya dalam PT3 dan juga apa bidang yang dia ceburi.  

Blog dia yang pink-pink ni membuatkan tenang je daku nak baca segala entry dia, yang seronoknya blog ini sangat kemas, tidak kucar kacir.  Keep it up girl!


Image result for pink

Pink gituh!

Dalam blog ni, korang boleh baca kisah-kisah kehidupan Syasya di bahagian Memories, boleh tengok movie review dan macam-macam lagi.   Syasya adalah blogger aktif, seronok terjah sini, boleh banyakkan kenalan sebab si dia ni ramah, suka chat kat cbox :p HEHE. Okeylah, I nak g chat dekat blog dia kejap!


Jom korang follow blog http://mylittlestoryi.blogspot.my/, the next top follower Malaysia!
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...