-->

JUS AIMRA'A KEGILAAN PARA WANITA KINI


🔥 TESTIMONI Jus Aimra'a🔥
.
Tubuh tak bertenaga ,selalu lemah,lesu kini dah bertenaga dan tak lemah lagi walaupun kerja dari 9pagi sampai 9malam.
.
Eye bag dan kulit anjal licin,bukan ke kulit muka sahaja tetapi seluruh tubuh. Muka tak tumbuh jerawat langsung sejak amalkan jus aimra'a.
.
Membantu mengatasi masalah dalaman dan luaran wanita (keputihan ,segugut,pendarahan,tenaga,jerawat wajah,banyakkan susu ibu dan sebagainya) dengan pantas seawal 1 minggu dengan hanya 1 langkah mudah.
.
Jus amira'a formulasi daripada makanan sunnah Nabi SAW dan herba terpilih iaitu madu,dandelion,kurma,pueraria,mirifica,acai berry, dongquai, ginseng, kunyit, habbatussauda, apple, kacip fatimah, delima.

.#KELEBIHAN Jus Amira'.

✔Bekalkan tenaga wanita luar dan dalam serta tenaga batin.
✔Tak letih walaupun bekerja seharian
✔Hilangkan keputihan dan bau miss V.
✔Mengekalkan kelembapan miss V supaya tidak kering bila bersama suami.
✔Kurangkan sakit segugut dan sakit menopos 
✔Merawat luka dalaman dan luaran secara berkesan
✔Merawat pendarahan yang berlaku akibat tempoh period yang panjang 
✔Merawat pendarahan ketika bersama suami
✔Mengurangkan kolestrol dan menurunkan berat badan tanpa disedari .
Sebab akan rasa tak mudah lapar dan berat terpaksa turun tiba-tiba.
.
Best kan?


.









LAYAK MENERIMA Free gift DAN FREE POSTAGE
.
✪ Free postage
✪ Free postage
✪ Free postage
.


Minat nak order?
.
Klik je link bawah untuk whatsapp

.
Link ni bukan spam sis, dia pegi terus ke whatsapp
.
📡 0124746867
📡 0124746867
📡 0124746867
.
WHATSAPP SEKARANG
Jus Aimra'a ni sangat LIMITED
Stok selalu X CUKUP jadi kene cepat!




Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...