-->

Kenapa Anda Terpaksa Stop Minum Jus Aimra'a?





"SIS, SAYA TERPAKSA STOP MINUM JUS NI!!! '' - AYUSHA,29 
.

"Sebenarnya saya minum untuk tenaga sebab letih kerja ,tiba-tiba TERPAKSA KURUS pulak tak sampai seminggu dua ni”


“Masalah bukan sampai situ saja, dalam masa diri semakin slim, aset atas dan belakang membesar pulak,. saya terpaksa stop kejap minum jus ni sebab herba dia memang terbaik dan berkesan semulajadi! Sampai payudara terbesar betul. Punggung pulak makin membesar. Memang berkesanlah produk ni.”

.
Kes ini lah yang founder sampai minta maaf dekat sis Ayusha tu. Minta maaf sebab Ayusha terpaksa stop minum jus ni selepas minum sebotol setengah.


.
Khasiat herba pueraria dan kacip fatimah memang atasi masalah dalaman dan luaran wanita! Sumpah tak tipu! Ini timeframe apa yang berlaku pada Sis Ayusha.


SELEPAS MINUM JUS AIMRA’A



SEHARI SELEPAS MINUM JUS AIMRA'A - Tubuh bertenaga, tak lemah dan tak bermaya macam selalu. Kerja pagi balik malam pun masih cergas!

SEMINGGU SELEPAS MINUM JUS AIMRA'A - Badan rasa ringan-ringan, rasa selalu kenyang, tak terlalu lapar.

DUA MINGGU SELEPAS MINUM JUS AIMRA'A - Berat badan berlebihan menurun! Time ni Ayusha perasan pinggang makin ramping dari biasa.

SEBULAN SELEPAS MINUM JUS AIMRA'A - Payudara dah besar daripada bulan lepas, memang kena tukar bra baru! Masalahnya punggung pun otw makin membesar sekarang ni.
.

ADOI. PENING KEPALA TAU NAK MENJAWAB.
BUKAN SIS AYUSHA SAHAJA YG ALAMI KES NI, RAMAI PELANGGAN YANG ALAMI HAL YG SAMA GITUH! JUS AIMRA’A MEMANG TERBAIKLAH!

 

MANFAAT JUS AIMRA’A
=================================

[] Bekalkan tenaga wanita luar dan dalam serta tenaga batin.Tak letih kerja dan buat kerja rumah lagi.

[] Hilangkan keputihan dan bau Mis V.Mengekalkan kelembapan miss v supaya tidak kering bila bersama suami.

[] Kurangkan sakit segugut dan sakit menopos (jika semakin hampir)

[] Merawat luka dalaman dan luaran secara berkesan,merawat pendarahan yang berlaku akibat tempoh period yang panjang ,pendarahan ketika bersama suami dan lain-lain.

[] Mengurangkan kolestrol dan menurunkan berat badan tanpa disedari .Sebab anda akan rasa tak mudah lapar dan berat terpaksa turun tiba-tiba.

[] Menaikkan aset payudara & punggung wanita secara semulajadi dari khasiat serapan herba yang selamat tanpa pengawet, pewarna dan gula. Herba semulajadi 100%.

.


Jus Aimra'a adalah Jus Herba Sunnah yang mengandungi makanan sunnah dan herba terbaik untuk wanita seperti kurma, madu, delima, habbatussauda, epal, dandelion, acaiberry, dong quai, kacip fatimah, ginseng, kunyit, pueraria mirifica.  Jus ini tiada gula, pewarna, pengawet dan sebagainya.  Ia adalah pati jus asli dan perlu disimpan di suhu bilik untuk khasiatnya.




² Kesan Dan Khasiat Jus SANGAT BERKUALITI
² GUARANTEE kepuasan pelanggan
² BARANG SELLING FAST baru masuk 1000 unit, sekarang tinggal 400 unit sahaja++
² Diskaun bagi 30 unit terawal FREE POSTAGE!!!
² Free Keahlian Group Wasap ‘Tips Kesihatan Dan Kecantikan Wanita’








SEGERA SMS ATAU WASSAP
.
Sms/whatsapp ke 0105012717
Sms/whatsapp ke 0105012717
Sms/whatsapp ke 0105012717
Sms/whatsapp ke 0105012717
.
Atau boleh click link ini untuk terus wasap tanpa save nombor.

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...