-->
Oktober 29, 2018

Contest Blogger Terbesar Bernilai RM15,000 Untuk Dimenangi



Assalamualaikum, ini bukan Review Artikel Contest dan sebagainya. Ini adalah Announcement untuk Rina menguar-uarkan bahawasanya, Contest Blogger Terbesar 2018 telah mula dilancarkan dan dijalankan.  

Sebagai salah seorang kenalan Profhariz, Rina menjemput blogger-blogger yang berminat untuk sertai Contest Blogger Terbesar 2018 ini untuk terus masuk ke link Pendaftaran Kontest ini dan terus mendaftar.


Okey sebelum tu, Rina share sikit pasal Contest ni. Ini adalah contest anjuran Projectbase Profhariz dan disponsor penuh oleh syarikat Dream Picture Production Sdn Bhd.  Banyak tau RM15,000 tu.. Rugi weyh sapa tak join. Task dia pun sangat senang. Hanya perlu tulis 2 Artikel 350 Words je.. Kacang kan?

Ha.. Nak tulis tentang apa? Itu anda semua boleh baca di Arahan Dan Panduan Mendaftar Contest Blogger Terbesar 2018 ini.  Jom doakan Rina dapat hadiah tempat pertama, Macbook Air bernilai RM4000 dan Cash RM500 tu. Amin.  

Kalau korang nak juga, kena join sendiri laaaaa.. okeyyyy.


Assalamualaikum.




September 20, 2018

PETUA KEHEBATAN DALAMAN & LUARAN WANITA


PETUA KEHEBATAN DALAMAN & LUARAN WANITA 😘

Amalkan Jus Aimra’a dari sekarang uuoollsss.. untuk kesihatan dalaman kita jugakk !

🍶Tanpa perwarna🍶Tanpa pengawet🍶Tanpa Gula🍶Tanpa bahan terlarang🍶100% bahan semula jadi

#250ml #jusaimraa #wanitapujaanalam













September 20, 2018

Mimpi diRogol Dan Akhirnya Mengandung



MIMPI DIROGOL DAN SEJAK TU, TAK DATANG HAID 7 BULAN. 

KEMUDIAN, SETELAH 7 BULAN TU, MIMPI ANAKNYA DIAMBIL PULA.

Semalam, seorang sahabat berkongsi kisahnya dimana dia mengalami mimpi pelik, boleh rasa mcm betul2 kena rogol tapi tak nampak apa benda yg rogol. Dalam bulan tu, dia pelik tak datang period sejak mimpi tu. Sampailah 7bulan tak haid. Wanita normal akan haid tiap2 bulan tau. 
.
Selepas 7bulan, dia mimpi pula pelik iaitu mimpi dia beranak dan ada orang nak ambil anaknya, dia bagi anaknya dalam mimpi itu. Bayangkan, di alam nyata dia belum lagi kahwin, tiba-tiba mimpi kena rogol,dapat anak semua. Haid pun lama tak datang. Memang risau sebab si dia ni juga sebenarnya sgt mudah dirasuk dan pernah dirasuk dulu2. Jadi dia buat rawatan Islam.
.
Mungkin ada sesuatu dirahimnya atau mungkin ada sesuatu yang suka padanya atau telah buat sesuatu tanpa disedarinya. Makhluk Allah ni ramai,kita sahaja yg tak nampak. 😊 Ada yg baik,ada yg jahat, ada yg cantik,ada yg buruk. Setelah tamat rawatan islam , dia juga mula ikhtiar untuk mencergaskan badan, membersihkan kotoran dari badan.
.
Masa itu Rin baru up Jus Aimra'a di facebook, Allah bagi time betul2 sesuai pada si dia terbuka hati menjadi pelanggan rin. Alhamdulillah dia betul2 teruja dengan kesan Jus aimra'a (wanita) ini sebab haid dah datang dan kali ni betul2 lancar.tiap2 bulan. Pernah dia kongsi dlu minum hari pertama dah rasa bertenaga. Tapi lama2 kolestrol n berat badan berlebihan macam lemak badan pun hilang. mksudnya dh kurus. 
.
Katanya kerja pagi balik malam pun tak letih takyah standby nescafe. hanya minum jus aimraa sesudu sebelum pergi kerja awal pagi tadi sahaja. sampai malam bertenaga. Tapi haritu dia juga stop sekejap jus aimraa sebab aset semakin besar😂😱 Rin betul2 xdapt bantu kali ni. dah ramai yg komplen aset payudara dan punggung makin besar. Ramai komplen sebab suami makin sayang & taknak berenggang.aishh korang nieh.
.
okey back to story tadi.Alhamdulillah badan dia keadaan semua baik.xdak penyakit apapun. so setelah datang period dan dirisaukan hal2 misteri mimpi tu. si dia selalu rajin ruqyah/rawatan Islam ni. Sampai sekarang.

.

Nak share sikit.

-Ayat ruqyah boleh pasang dirumah selalu untuk halau2 pengikut yg terikut masa malam korang balik kerja
-Nak haid stabil boleh makan madu,kurma tapi jus aimra yg mengandungi madu,kurma,delima,makanan sunnah ni boleh diminum untuk lancarkan haid jugak serta tenaga wanita
-klaau sakit dekat rahim atau perut, baca doa di air (Al Fatihah, Selawat, Niat) minum dan sapu juga di perut/rahim tu.
-Ada mimpi mainan tidur, ada yg mimpi ada maksud. Tetapi smua tu. kena juga kita tanya pakar/yg lebih ketahui.
-Herba pueraria mirifica asli dlm jus aimraa buat aset besar seronoknya.herba tula yg digunakan oleh indonesia dalam jamu mereka.
-Jus Aimra'a adalah jus pati herba sunnah pertama di Malaysia🌷
-Jus aimra'a tanpa gula, pewarna dan pengawet.
September 19, 2018

Kembangkan RM10 Kepada RM4020



Ramai org hanya tahu mendapatkan duit, berjimat dan menyimpan. Tapi ramai org tak tau bagaimana nak mengembangkan duit... Kan ?!

Saya ade 1 cara bagaimana nak kembangkan rm10 kepada RM4020. 

Keluar RM10 sekali seumur hidup, boleh dapat rm4020 setiap bulan ! 😱

Saya mencari mereka yg ingin UBAH HIDUP SAHAJA. 💯

Wasap saya untuk keterangan lanjut sekarang 👉  0105012717

Klik Wasap wasap.my/60105012717/Nak+Income+4020
September 04, 2018

5 TINDAK BALAS JUS AIMRA'A

*MAK DARA DAN NENEK DARA KINI KEMBALI! JANGAN TERKEJUT!*

Selepas mengamalkan Jus Aimra'a, anda boleh melihat kesan dan TINDAK BALAS mengikut tempoh masa yang tertentu berdasarkan tempoh anda mula mengamalkan Jus Aimra'a.

TINDAK BALAS 1: RASA BERTENAGA & CERGAS SEPANJANG HARI
TINDAK BALAS 2: BUANG KOLESTROL DALAM BADAN
TINDAK BALAS 3: SLIM, KURUS ATAU BERISI (CAPAI BERAT DAN BENTUK BADAN IDEAL)
TINDAK BALAS 4: MENAIKKAN ASET PAYUDARA & PUNGGUNG WANITA
TINDAK BALAS 5: BANYAKKAN SUSU IBU (JIKA MENYUSU)

KESAN HERBA TERBAIK WANITA & MAKANAN SUNNAH

TANPA GULA. TANPA PENGAWET. . TANPA PEWARNA. 

SESUAI UNTUK 13-80 TAHUN

Boleh diminum jika ada kencing manis, darah tinggi & sebagainya









JANGAN GELAK,INI KENYATAAN

- Anak dara, mak-mak dan nenek-nenek kini tiada sakit senggugut dan sakit menopous lagi
- Dulu fleks, sekarang beraset mantap!tak yah makan banyak n gemukkan badan dulu dah, terus gemukkan aset je.
- Kolestrol lemak perut semua hilang entah ke mana
- Haid stabil dan lebih on time
- Jerawat luka luaran dan luka dalaman badan cepat sembuh
- Susu ibu menyusu meningkat
- Tenaga luaran dalaman wanita power 








Ogos 03, 2018

Kenapa Anda Terpaksa Stop Minum Jus Aimra'a?





"SIS, SAYA TERPAKSA STOP MINUM JUS NI!!! '' - AYUSHA,29 
.

"Sebenarnya saya minum untuk tenaga sebab letih kerja ,tiba-tiba TERPAKSA KURUS pulak tak sampai seminggu dua ni”


“Masalah bukan sampai situ saja, dalam masa diri semakin slim, aset atas dan belakang membesar pulak,. saya terpaksa stop kejap minum jus ni sebab herba dia memang terbaik dan berkesan semulajadi! Sampai payudara terbesar betul. Punggung pulak makin membesar. Memang berkesanlah produk ni.”

.
Kes ini lah yang founder sampai minta maaf dekat sis Ayusha tu. Minta maaf sebab Ayusha terpaksa stop minum jus ni selepas minum sebotol setengah.


.
Khasiat herba pueraria dan kacip fatimah memang atasi masalah dalaman dan luaran wanita! Sumpah tak tipu! Ini timeframe apa yang berlaku pada Sis Ayusha.


SELEPAS MINUM JUS AIMRA’A



SEHARI SELEPAS MINUM JUS AIMRA'A - Tubuh bertenaga, tak lemah dan tak bermaya macam selalu. Kerja pagi balik malam pun masih cergas!

SEMINGGU SELEPAS MINUM JUS AIMRA'A - Badan rasa ringan-ringan, rasa selalu kenyang, tak terlalu lapar.

DUA MINGGU SELEPAS MINUM JUS AIMRA'A - Berat badan berlebihan menurun! Time ni Ayusha perasan pinggang makin ramping dari biasa.

SEBULAN SELEPAS MINUM JUS AIMRA'A - Payudara dah besar daripada bulan lepas, memang kena tukar bra baru! Masalahnya punggung pun otw makin membesar sekarang ni.
.

ADOI. PENING KEPALA TAU NAK MENJAWAB.
BUKAN SIS AYUSHA SAHAJA YG ALAMI KES NI, RAMAI PELANGGAN YANG ALAMI HAL YG SAMA GITUH! JUS AIMRA’A MEMANG TERBAIKLAH!

 

MANFAAT JUS AIMRA’A
=================================

[] Bekalkan tenaga wanita luar dan dalam serta tenaga batin.Tak letih kerja dan buat kerja rumah lagi.

[] Hilangkan keputihan dan bau Mis V.Mengekalkan kelembapan miss v supaya tidak kering bila bersama suami.

[] Kurangkan sakit segugut dan sakit menopos (jika semakin hampir)

[] Merawat luka dalaman dan luaran secara berkesan,merawat pendarahan yang berlaku akibat tempoh period yang panjang ,pendarahan ketika bersama suami dan lain-lain.

[] Mengurangkan kolestrol dan menurunkan berat badan tanpa disedari .Sebab anda akan rasa tak mudah lapar dan berat terpaksa turun tiba-tiba.

[] Menaikkan aset payudara & punggung wanita secara semulajadi dari khasiat serapan herba yang selamat tanpa pengawet, pewarna dan gula. Herba semulajadi 100%.

.


Jus Aimra'a adalah Jus Herba Sunnah yang mengandungi makanan sunnah dan herba terbaik untuk wanita seperti kurma, madu, delima, habbatussauda, epal, dandelion, acaiberry, dong quai, kacip fatimah, ginseng, kunyit, pueraria mirifica.  Jus ini tiada gula, pewarna, pengawet dan sebagainya.  Ia adalah pati jus asli dan perlu disimpan di suhu bilik untuk khasiatnya.




² Kesan Dan Khasiat Jus SANGAT BERKUALITI
² GUARANTEE kepuasan pelanggan
² BARANG SELLING FAST baru masuk 1000 unit, sekarang tinggal 400 unit sahaja++
² Diskaun bagi 30 unit terawal FREE POSTAGE!!!
² Free Keahlian Group Wasap ‘Tips Kesihatan Dan Kecantikan Wanita’








SEGERA SMS ATAU WASSAP
.
Sms/whatsapp ke 0105012717
Sms/whatsapp ke 0105012717
Sms/whatsapp ke 0105012717
Sms/whatsapp ke 0105012717
.
Atau boleh click link ini untuk terus wasap tanpa save nombor.

Julai 31, 2018

Tudung kanak-kanak Murah Online | Mudah, Lembut, Selesa, Murah Serendah RM9.90

"Di mana ya nak dapatkan tudung kanak-kanak yang murah secara online?"
Kalau beli online, kena pastikan ia benar-benar berkualiti dan cantik! Yang penting
selesa untuk anak-anak. Janganlah indah khabar dari rupa pula kan!


Tudung kanak-kanak Murah Online |
Mudah, Lembut, Selesa, Murah Serendah
RM9.90



Dewasa ini, tudung kanak-kanak murah jarang didapati dalam pasaran.
Mana tidaknya, tudung kanak-kanak sekarang mahalnya sama seperti
tudung dewasa, ada pula sudah mencecah RM50 dan RM100 ke atas.
Sekadar untuk anak-anak mula belajar memakai tudung serta memakai
berkualiti pastinya menjadi pilihan anda.

Tudung Kanak-Kanak Murah Online di Malaysia
Anda pasti tercari-cari tudung kanak-kanak murah kan? Di butik atau pasar
malam sekalipun, belum tentu boleh dapat harga serendah RM10 untuk tudung
kanak-kanak. Tidak kiralah sama ada tudung instant shawl, tudung sarung
atau tudung sekolah kanak-kanak, kini anda boleh dapatkannya secara murah
dan online sahaja di Malaysia.

Tudung Si Comel | Tudung Kanak-Kanak Murah Online



Tudung Si Comel adalah pembekal tudung kanak-kanak terbesar di Malaysia
yang menawarkan jual beli tudung kanak-kanak murah secara online. Tudung
kanak-kanak pelbagai saiz dan design ini menjadi pilihan ramai ibu bapa dalam
memilih tudung kanak-kanak terbaik untuk anak mereka.  Hebatnya, tudung
kanak-kanak jenama Tudung Si Comel ini sangat murah serendah RM9.90
sahaja.

Ciri-Ciri Tudung Si Comel

Material Tudung Berkualiti


Tudung Si Comel diperbuat daripada jenis kain yang sangat berkualiti dan
eksklusif untuk dipakai. Material kain yang berkualiti menjadikan tudung
tersebut nampak lebih cantik, kemas dan selesa.



Tidak Panas Dan Tidak Licin



Cuba bayangkan kalau anak-anak pakai tudung yang licin dan mudah terasa
panas. Pasti tudung akan menjadi tidak terduduk tetap kerana licin dan sering
bergerak.  Anak anda pasti tidak selesa dan terasa penas. Tudung Si Comel
tidak terlalu licin dan tidak panas setelah memakainya.


Pelbagai Design Terkini



Tudung Si Comel mempunyai pelbagai design terkini yang menarik dan cantik.
 Anda pasti terpegun melihat kecomelan anak anda menggayakan Tudung Si
Comel. Anda juga boleh memilih design tudung mengikut kesesuaian aktiviti
untuk anak anda.

Jenis-Jenis Tudung Si Comel Yang Dijual Online

Terdapat banyak jenis Tudung Si Comel yang dijual secara online dengan murah
dan berpatutan.  Anda boleh dapatkan pelbagai tudung untuk semua aktiviti
yang bersesuaian dengan anak anda seperti tudung untuk ke sekolah,
bersantai, bersukan, berjalan-jalan dan sebagainya.

Instant Shawl Marissa
Instant Shawl Marissa adalah tudung selendang instant shawl yang dihasilkan
daripada material jenis Mose Crepe Lembut.  Tudung instant shawl Marissa
yang dihiasi dengan corak kupu-kupu dan boleh dipakai bersama awning hitam
yang berbentuk ini sangat mudah dan cantik dipakai oleh kanak-kanak.  
Keselesaan mereka sangat terjamin dimana mereka tidak perlu memakai
kerongsang sekalipun. Ia sesuai dipakai oleh kanak-kanak yang berumur 5
hingga 8 tahun.

Instant Shawl Kupu-kupu

Instant Shawl Kupu-Kupu adalah instant shawl kanak-kanak yang diperbuat daripada material Cotton Prada Original yang lembut dan ia telah dihasilkan dalam dua jenis warna yang berbeza mengikut reka bentuknya.  Instant shawl kupu-kupu ini sangat mudah dipakai dan disarungkan tanpa pin, malah selendang selesa ini amat mudah digosok. Anda boleh mendapatkan pelbagai saiz Instant Shawl Kupu-Kupu ini bagi anak anda yang berumur 2 hingga 12 tahun.

Instant Shawl Buble



Instant Shawl Buble menampilkan kain jenis buble yang amat berkualiti dan sedap dipakai.  Ia tidak perlu digosok, mudah dibasuh dan dikeringkan. Kain tudung ini tidak jarang dan berat tetapi terasa ringan sahaja dan membuatkan kanak-kanak boleh memakainya pada siang hari tanpa rasa berat dan panas.  Seperti biasa, anak anda tidak perlu memakai pin dan boleh memakai inner tudung untuk lebih kemas.


Instant Shawl Aina



Instant Shawl Aina juga diperbuat daripada material fabrik jenis buble.  Terdapat pelbagai corak dan warna pilihan yang menarik untuk anda. Ciri design yang berjuraian di sebelah kanan tudung merupakan style yang cantik dan menarik untuk anak anda bergaya.  Saiz labuh tudung boleh dikemas mengikut kemahuan labuh anda. Untuk pengetahuan anda juga, instant shawl Aida sesuai digayakan untuk kanak-kanak yang berumur 5 hingga 10 tahun.



Shawl Madeena

Tudung Meedina adalah tudung sarung kanak-kanak ala-ala shawl dan tudung yang mudah dipakai dengan awning yang sekali jahit dengan tudung serta dihias dengan corak bunga-bungaan dan lain-lain lagi corak yang ceria.  Tudung Meedina menggunakan kain jenis Cotton Prada yang Original yang sangat lembut dan selesa dipakai. Saiz bagi tudung Meedina terdiri daripada saiz 4 tahun sehingga 9 tahun.

Shawl Marshmellow

Tudung Marshmallow sangat ringkas dan boleh dipakai untuk aktiviti rutin harian anak anda.  Ia mudah dibasuh dan dipakai kerana anda perlu sarungkan sahaja dan ia akan melekap dimuka dengan selesa. Awningnya juga akan terduduk rapi di atas kepala.  Dengan corak riben menarik dan mempunyai 10 koleksi pilihan warna, tudung ini juga boleh anda dapatkan dengan saiz dari 1 hingga 15 tahun.

Tudung Sekolah Soft Awning



Tudung sekolah soft awning adalah tudung ringkas yang boleh digayakan oleh semua kanak-kanak. Hanya sarung sahaja seperti tudung sekolah, ia sangat mudah dan selesa dipakai. Awning dikepala sangat lembut dan terletak elok. Tudung sekolah awning ini juga dihasilkan daripada fabrik jenis Lycra Korea yang sejuk dan lembut dengan pelbagai pilihan saiz dan warna. Anda boleh mendapatkan warna putih seperti tudung sekolah dan juga warna lain seperti hitam, biru, merah, hijau dan lain-lain lagi.

Tudung Sekolah Putih


Tudung sekolah putih boleh dijadikan tudung untuk anak anda pakai ke sekolah dengan selesa dan mudah. Ia juga dihasilkan daripada kain lycra korea yang sejuk, lembut dan sangat berkualiti. Sama seperti tudung lain, tudung sekolah putih ini terdiri daripada pelbagai saiz seperti Ss, S, M dan L.


Tudung Sekolah Rejek Kilang



Tudung sekolah rejek kilang adalah tudung kanak-kanak yang telah mengalami sedikit ketidaksempurnaan dari segi jahitan kurang kemas semasa dijahit di kilang tetapi ia masih elok untuk dipakai.  Tudung sekolah rejek kilang ini dijual dengan harga serendah Rm9.90 sahaja. Untuk pengetahuan anda, tudung ini boleh dipakai oleh anak-anak untuk melakukan aktiviti santai, sukan dan sebagainya. Dengan pelbagai pilihan warna, saiz dan harga yang murah, tudung sekolah rejek kilang ini juga mendapat permintaan ramai dalam kalangan ibu bapa.


Kelebihan Tudung Si Comel

1. Jaminan 180 Hari


Jaminan 180 hari diberikan untuk semua jenis tudung si comel.  Setiap tudung
yang dibeli boleh ditukar dalam tempoh tersebut tetapi kos penghantaran
haruslah ditanggung oleh pelanggan sendiri.
2.  Pelbagai Saiz Untuk Anak Anda
Tudung Si Comel boleh didapati dalam pelbagai saiz iaitu SS, S, M dan L.  Ia boleh dipakai seawal usia 3 tahun sehingga umur mencecah 15 tahun atau 17 tahun. Anda boleh melihat maklumat saiz  tudung anak anda di laman web Tudung Si Comel.



3.  Mudah Dipakai
Tudung Si Comel sangat mudah dipakai dengan cara anak anda hanya perlu
sarung sahaja tanpa memakai pin ataupun kerongsang.  Bagi tudung instant
shawl pula, anak anda tidak perlu membelit-belit tudung tersebut tetapi hanya
perlu dipakai sarung seperti biasa, corak dan design tudung sudah terletak
cantik dan mudah.
4.  Material Tudung Yang Berkualiti
Tudung Si Comel dihasilkan daripada material atau fabrik kain tudung yang
berkualiti dan selesa.  Salah satunya adalah kain Lycra Korea yang lembut,
gebu dan sejuk setelah anda memakainya. Keselesaan yang tidak terlalu panas
ini menjadi anak-anak anda amat suka memakai tudung si comel.
5.  Pelbagai Design, Warna dan Corak Tudung Si Comel
Tudung Si Comel terdiri daripada pelbagai jenis warna untuk setiap design dan
corak. Anda boleh melihat di laman web Tudung Si Comel untuk tudung-tudung
yang menepati citarasa anda dan anak anda. Malah, ia boleh dipadankan
mengikut apa sahaja pakaian yang anda inginkan.
Pakaian Lain Yang Boleh Anda Dapatkan Di Tudung Si Comel
Anda boleh mendapatkan pelbagai jenis produk atau pakaian lain di Tudung Si Comel seperti baju muslimah, baju kurta, telekung dan lain-lain lagi.  Adalah lebih mudah dan senang untuk anda shopping secara online di Tudung Si Comel kerana anda boleh mendapatkan apa sahaja dengan mudah dan sekaligus, tak perlu cari di kedai online lain lagi.  Mari kita lihat pakaian lain yang dijual di sini.
Telekung Kanak-Kanak


Jubah

Baju Muslimah
Pakaian Renang
Baju Sekolah

Kurta


Jom Dapatkan Tudung si Comel Segera!
Ramai ibu bapa yang sangat berpuas hati dengan tudung kanak-kanak murah online yang dijual di Tudung Si Comel serendah RM9.90 ini.  Tekstur fabrik kain yang selesa, lembut dan cantik memberi keseronokan kepada anak anda untuk memakai tudung dan baju muslimah kanak-kanak.  Begitu mudahnya untuk kita melentur buluh daripada rebungnya, dengan adanya Tudung Si Comel yang sangat mudah, lembut dan selesa ini, anak anda akan seronok memakai tudung! Anda juga boleh dapatkan secara murah terus di Tudung Si Comel.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...