-->
Mac 09, 2019

SERVIS COPYWRITING MURAH SERENDAH RM10 UNTUK PRODUK DAN PERNIAGAAN ANDA

Servis Copywriting Murah dari Copywriting RZW adalah copywriting termurah di abad ini.  Berpengalaman menulis copywriting dan artikel lebih dari 3 tahun sebagai freelance copywriter & writer, kini Copywriting RZW membuka ruang dan peluang untuk anda mendapatkan copywriting semurah RM10 sahaja. 

Adakah anda pemilik bisnes, agent, dropship atau stokis? Atau peniaga kecil-kecilan di internet yang perlukan ayat iklan atau copywriting? Susahnya nak dapat copywriting murah sekarang kan? Kalau ada pun dah beratus-ratus, itu pun baru dapat 1 copywriting. Sedih! sedih~



JANGAN TERKEJUT DAHULU.  JOM LIHAT SERVIS COPYWRITING MURAH


Copywriting RZW dihasilkan oleh freelance writer (Rina Zulyang sudah lama berkecimpung dalam dunia penulisan serta menjadikannya sebagai hobi.  Servis Copywriting Murah di Malaysia yang dihasilkan adalah mengikut format copywriting sebenar dan mempunyai pelbagai pilihan kepada anda.


KELEBIHAN & SEBAB ANDA PERLU MENGGUNAKAN SERVIS COPYWRITING MURAH RZW

  • Servis Copywriting Murah RZW adalah dari penulis berpengalaman lebih dari 3 tahun
  • Servis Copywriting Murah RZW mengikut format penulisan copywriting sebenar
  • Servis Copywriting Murah RZW menjadikan copywriting anda berstruktur dan lebih asli
  • Servis Copywriting Murah RZW mampu milik untuk anda yang bergelar dropship, agent, stokis ataupun pemilik bisnes
  • Servis Copywriting Murah RZW ini mampu menghasilkan copywriting diluar kotak fikiran anda dan pembaca
  • Servis Copywriting Murah RZW mampu menarik pelanggan yang membacanya untuk terus menghubungi anda
  • Servis Copywriting Murah RZW sangat mesra pelanggan dan mudah dirunding


PAKEJ COPYWRITING MURAH RZW


Servis copywriting murah ditawarkan mengikut pakej seperti berikut.



1 Copywriting Pendek RM 10
1 Copywriting Panjang RM 20
3 Copywriting Pendek RM 28
3 Copywriting Panjang RM 50


PAKEJ EXCLUSIVE SERENDAH RM 150, DAPAT 12 COPYWRITING(6 COPYWRITING PANJANG + 6 COPYWRITING PENDEK)




Anda tidak tahu tulis copywriting? Itu masalah besar jika anda biarkan begitu sahaja.  Copywriting RZW mampu membantu anda untuk meluaskan lagi perniagaan anda dari segi copywriting content.  Jom lihat testimoni pelanggan yang telah menggunakan servis copywriting murah RZW.


APA KATA MEREKA YANG TELAH MENGGUNAKAN SERVIS COPYWRITING MURAH RZW?


Client Epic.Haus




Client Little Mouth Baby Food




Client Nuri Delivery Runner




JOM TEMPAH COPYWRITING MURAH RZW SEKARANG!


WHATSAPP TERUS KE 01050127171

KLIK UTK TERUS KE WASAP (KLIK WASAP DI SINI)
Januari 17, 2019

Peria Goreng Kuala Lumpur Sedap Dan Murah | Peria Goreng Chrunchy


Adakah anda penggemar peria goreng? Peria goreng Kuala Lumpur banyak terdapat di pasaran tetapi tahukah anda Peria Goreng Kuala Lumpur sedap dan murah yang menjadi pilihan ramai adalah Peria Goreng Chrunchy?

Peria Goreng Chruncy adalah peria goreng Kuala Lumpur yang di masak dengan menggunakan resepi sendiri dan ia mempunyai aroma yang tersendiri. Pastinya setiap gigitan memberikan kerangupan yang tidak dapat disangkal lagi. Peria goreng Kuala Lumpur ini mempunyai kelazatan dan kesedapan superb sebab tak rasa pahit seperti peria lain pun.  

Peria goreng Kuala Lumpur yang terkenal, sedap dan murah ini mempunyai khasiat yang tersendiri dan terbaik untuk anda.  Ia sesuai untuk dinikmati oleh lelaki dan wanita tidak kira umur. Malah peria goreng Kuala Lumpur ini disarankan untuk anda yang mempunyai masalah kesihatan, ingin bersihkan darah dan lain-lain lagi.  Untuk wanita berpantang juga, ia boleh dijadikan makanan ruji untuk anda.  

Jom kami kenalkan anda dengan Peria Goreng Chrunchy yang merupakan peria goreng Kuala Lumpur yang paling sedap ini.



Peria goreng Chrunchy amat sedap, halal, selamat dimakan dan memang wajib anda rasa.  Sama ada orang Kuala Lumpur, Selangor atau mana-mana sahaja, memang rugi jika anda sendiri belum merasai keenakan peria goreng chrunchy, peria goreng Kuala Lumpur ini.  Tambahan pula, memang banyak khasiat buah peria untuk anda nikmati.  Jom lihat khasiat Peria Goreng Chruncy , Peria Goreng Kuala Lumpur yang wajib anda rasa ini.



Perbezaan Peria Goreng Chrunchy Dengan Peria Lain



Peria Goreng Chrunchy - Meningkatkan Imunisasi Badan Dan Baik Untuk Kesihatan

Tubuh badan akan lebih sihat, sistem imunisasi dan antibody badan anda juga menjadi lebih kuat dengan mengamalkan Peria Goreng Kuala Lumpur. Peria goreng Kuala Lumpur ini kaya dengan vitamin dan mineral yang membina tubuh badan untuk lebih baik.

Peria Goreng Chrunchy - Menambah Tenaga Seluruh Tubuh Badan 

Peria goreng Kuala Lumpur ini berbeza dengan peria yang lain kerana ia 100% memberikan anda tenaga dan kekuatan untuk memulakan hari anda.  Anda boleh jadikannya sebagai makanan tambahan atau kudap-kudapan sepanjang hari anda.

Peria Goreng Chrunchy - Terbaik Untuk Atasi Kencing Manis Dan Darah Tinggi

Peria goreng chrunchy 100% membantu anda menurunkan bacaan darah tinggi dan atasi kencing manis yang anda alami.  Apa kata anda nikmati dan rasai sendiri peria goreng kuala lumpur terbaik ini.


Yang Paling Best Tentang Peria Goreng Chrunchy Adalah

Peria Goreng Chrunchy - Rangup Dan Chrunchy

Kunyahla bagaimana sekalipun, peria goreng Kuala Lumpur ini memang rangup, sedap dan chrunchy! Memang sedap kunyah peria goreng chrunchy ini sambil menonton televisyen, buat kerja, makan di pejabat, untuk majlis, birthday party dan lain-lain lagi.


Peria Goreng Chrunchy - Packing / Bungkusan  Berkualiti Dan Kedap Udara

Peria Goreng Chrunchy dibungkus dengan bungkusan kedap iaitu balang sederhana besar. Harganya pun murah sangat iaitu RM10 sahaja untuk 1 bekas.  Serius sedap! Murah pula tu.

Peria Goreng Chrunchy - Peria Goreng Kuala Lumpur Paling Murah

Dengan RM10 sahaja, anda boleh dapatkan satu balang peria goreng yang paling rangup dan sedap di Kuala Lumpur.  Memang berbaloikan untuk anda dapatkan peria goreng Kuala Lumpur tersedap dan murah ini.


Peria Goreng Chruncy - Rempah Dan Aroma Peria Goreng Yang Harum

Peria goreng Kuala Lumpur ini disalut dengan rempah tepung resepi mereka yang tersendiri dan terbukti sedap berkhasiat.  Aroma peria goreng ini juga harum dan berbau wangi. Tak percaya? Jom nikmati dan rasai sendiri kesedapannya.


Lihat Apa Kata Mereka Setelah Merasai Sendiri Peria Goreng Chrunchy



Makan Peria Goreng Kuala Lumpur ni dengan nasi pun boleh! Memang sedap!

















Krup Krup Krup je bila gigit peria goreng Kuala Lumpur ini. Patutlah ramai orang borong beli banyak-banyak peria ni. Sis sendiri pun dah beli 3 kali. Tiap-tiap minggu beli, serius tak tipu!


Jom dapatkan Peria Goreng Kuala Lumpur ini sekarang! 



Instagram: Peria Crunchy


\
Oktober 29, 2018

Contest Blogger Terbesar Bernilai RM15,000 Untuk Dimenangi



Assalamualaikum, ini bukan Review Artikel Contest dan sebagainya. Ini adalah Announcement untuk Rina menguar-uarkan bahawasanya, Contest Blogger Terbesar 2018 telah mula dilancarkan dan dijalankan.  

Sebagai salah seorang kenalan Profhariz, Rina menjemput blogger-blogger yang berminat untuk sertai Contest Blogger Terbesar 2018 ini untuk terus masuk ke link Pendaftaran Kontest ini dan terus mendaftar.


Okey sebelum tu, Rina share sikit pasal Contest ni. Ini adalah contest anjuran Projectbase Profhariz dan disponsor penuh oleh syarikat Dream Picture Production Sdn Bhd.  Banyak tau RM15,000 tu.. Rugi weyh sapa tak join. Task dia pun sangat senang. Hanya perlu tulis 2 Artikel 350 Words je.. Kacang kan?

Ha.. Nak tulis tentang apa? Itu anda semua boleh baca di Arahan Dan Panduan Mendaftar Contest Blogger Terbesar 2018 ini.  Jom doakan Rina dapat hadiah tempat pertama, Macbook Air bernilai RM4000 dan Cash RM500 tu. Amin.  

Kalau korang nak juga, kena join sendiri laaaaa.. okeyyyy.


Assalamualaikum.




September 20, 2018

PETUA KEHEBATAN DALAMAN & LUARAN WANITA


PETUA KEHEBATAN DALAMAN & LUARAN WANITA 😘

Amalkan Jus Aimra’a dari sekarang uuoollsss.. untuk kesihatan dalaman kita jugakk !

🍢Tanpa perwarna🍢Tanpa pengawet🍢Tanpa Gula🍢Tanpa bahan terlarang🍢100% bahan semula jadi

#250ml #jusaimraa #wanitapujaanalam













September 20, 2018

Mimpi diRogol Dan Akhirnya Mengandung



MIMPI DIROGOL DAN SEJAK TU, TAK DATANG HAID 7 BULAN. 

KEMUDIAN, SETELAH 7 BULAN TU, MIMPI ANAKNYA DIAMBIL PULA.

Semalam, seorang sahabat berkongsi kisahnya dimana dia mengalami mimpi pelik, boleh rasa mcm betul2 kena rogol tapi tak nampak apa benda yg rogol. Dalam bulan tu, dia pelik tak datang period sejak mimpi tu. Sampailah 7bulan tak haid. Wanita normal akan haid tiap2 bulan tau. 
.
Selepas 7bulan, dia mimpi pula pelik iaitu mimpi dia beranak dan ada orang nak ambil anaknya, dia bagi anaknya dalam mimpi itu. Bayangkan, di alam nyata dia belum lagi kahwin, tiba-tiba mimpi kena rogol,dapat anak semua. Haid pun lama tak datang. Memang risau sebab si dia ni juga sebenarnya sgt mudah dirasuk dan pernah dirasuk dulu2. Jadi dia buat rawatan Islam.
.
Mungkin ada sesuatu dirahimnya atau mungkin ada sesuatu yang suka padanya atau telah buat sesuatu tanpa disedarinya. Makhluk Allah ni ramai,kita sahaja yg tak nampak. πŸ˜Š Ada yg baik,ada yg jahat, ada yg cantik,ada yg buruk. Setelah tamat rawatan islam , dia juga mula ikhtiar untuk mencergaskan badan, membersihkan kotoran dari badan.
.
Masa itu Rin baru up Jus Aimra'a di facebook, Allah bagi time betul2 sesuai pada si dia terbuka hati menjadi pelanggan rin. Alhamdulillah dia betul2 teruja dengan kesan Jus aimra'a (wanita) ini sebab haid dah datang dan kali ni betul2 lancar.tiap2 bulan. Pernah dia kongsi dlu minum hari pertama dah rasa bertenaga. Tapi lama2 kolestrol n berat badan berlebihan macam lemak badan pun hilang. mksudnya dh kurus. 
.
Katanya kerja pagi balik malam pun tak letih takyah standby nescafe. hanya minum jus aimraa sesudu sebelum pergi kerja awal pagi tadi sahaja. sampai malam bertenaga. Tapi haritu dia juga stop sekejap jus aimraa sebab aset semakin besarπŸ˜‚πŸ˜± Rin betul2 xdapt bantu kali ni. dah ramai yg komplen aset payudara dan punggung makin besar. Ramai komplen sebab suami makin sayang & taknak berenggang.aishh korang nieh.
.
okey back to story tadi.Alhamdulillah badan dia keadaan semua baik.xdak penyakit apapun. so setelah datang period dan dirisaukan hal2 misteri mimpi tu. si dia selalu rajin ruqyah/rawatan Islam ni. Sampai sekarang.

.

Nak share sikit.

-Ayat ruqyah boleh pasang dirumah selalu untuk halau2 pengikut yg terikut masa malam korang balik kerja
-Nak haid stabil boleh makan madu,kurma tapi jus aimra yg mengandungi madu,kurma,delima,makanan sunnah ni boleh diminum untuk lancarkan haid jugak serta tenaga wanita
-klaau sakit dekat rahim atau perut, baca doa di air (Al Fatihah, Selawat, Niat) minum dan sapu juga di perut/rahim tu.
-Ada mimpi mainan tidur, ada yg mimpi ada maksud. Tetapi smua tu. kena juga kita tanya pakar/yg lebih ketahui.
-Herba pueraria mirifica asli dlm jus aimraa buat aset besar seronoknya.herba tula yg digunakan oleh indonesia dalam jamu mereka.
-Jus Aimra'a adalah jus pati herba sunnah pertama di Malaysia🌷
-Jus aimra'a tanpa gula, pewarna dan pengawet.
September 19, 2018

Kembangkan RM10 Kepada RM4020



Ramai org hanya tahu mendapatkan duit, berjimat dan menyimpan. Tapi ramai org tak tau bagaimana nak mengembangkan duit... Kan ?!

Saya ade 1 cara bagaimana nak kembangkan rm10 kepada RM4020. 

Keluar RM10 sekali seumur hidup, boleh dapat rm4020 setiap bulan ! 😱

Saya mencari mereka yg ingin UBAH HIDUP SAHAJA. πŸ’―

Wasap saya untuk keterangan lanjut sekarang πŸ‘‰  0105012717

Klik Wasap wasap.my/60105012717/Nak+Income+4020
September 04, 2018

5 TINDAK BALAS JUS AIMRA'A

*MAK DARA DAN NENEK DARA KINI KEMBALI! JANGAN TERKEJUT!*

Selepas mengamalkan Jus Aimra'a, anda boleh melihat kesan dan TINDAK BALAS mengikut tempoh masa yang tertentu berdasarkan tempoh anda mula mengamalkan Jus Aimra'a.

TINDAK BALAS 1: RASA BERTENAGA & CERGAS SEPANJANG HARI
TINDAK BALAS 2: BUANG KOLESTROL DALAM BADAN
TINDAK BALAS 3: SLIM, KURUS ATAU BERISI (CAPAI BERAT DAN BENTUK BADAN IDEAL)
TINDAK BALAS 4: MENAIKKAN ASET PAYUDARA & PUNGGUNG WANITA
TINDAK BALAS 5: BANYAKKAN SUSU IBU (JIKA MENYUSU)

KESAN HERBA TERBAIK WANITA & MAKANAN SUNNAH

TANPA GULA. TANPA PENGAWET. . TANPA PEWARNA. 

SESUAI UNTUK 13-80 TAHUN

Boleh diminum jika ada kencing manis, darah tinggi & sebagainya









JANGAN GELAK,INI KENYATAAN

- Anak dara, mak-mak dan nenek-nenek kini tiada sakit senggugut dan sakit menopous lagi
- Dulu fleks, sekarang beraset mantap!tak yah makan banyak n gemukkan badan dulu dah, terus gemukkan aset je.
- Kolestrol lemak perut semua hilang entah ke mana
- Haid stabil dan lebih on time
- Jerawat luka luaran dan luka dalaman badan cepat sembuh
- Susu ibu menyusu meningkat
- Tenaga luaran dalaman wanita power 








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...